Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

Δυτικό-Δόξα Εξαπλατάνου 0-1


Ένα παιχνίδι για γερά νεύρα πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο του Δυτικού με την ομώνυμη ομάδα.
Οι παίκτες μας από την αρχή έδειξαν  τις πραγματικές προθέσεις τους στο παιχνίδι,μπήκαν δυνατά και στα πρώτα κιόλας λεπτά έχασαν  κλασικές ευκαιρίες για γκολ όπως αυτή στο 7’  με τον  Μάτζιο με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της αντίπαλης ομάδος, ίδιο ακριβώς αποτελέσματα είχαν και οι προσπάθειες των
 Βασιλόπουλο στο 15’ και  Λεμονάκη  στο 20’σε κλασικά τε τα τετ .
Η ομάδα του Δυτικού προσπάθησε με αντεπιθέσεις να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκόλ αλλά χωρίς αποτέλεσμα.Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια δίχως τέρματα.
Το δεύτερο μέρος τώρα του παιχνιδιού ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για την ομάδα μας,οι  ευκαιρίες να εναλλάσσονται η μια μετά την άλλη και δυστυχώς η μπάλα να μην καταλήγει στα δίχτυα,η λύτρωση των παιχτών και φιλάθλων  ήρθε στο 90’μετα από συνεχόμενη φάση στην εστία τον αντιπάλων ο Σπάχο με ένα δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δημιουργώντας  έξαλλους  πανηγυρισμούς.
Αυτό το τέρμα εκνεύρισε κάποιους  ποδοσφαιριστές του Δυτικού που με τελείως αψυχολόγητες ενέργειες  σε βάρος τον παιχτών μας δημιούργησαν μεμονωμένα επεισόδια που ευτυχώς με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων δεν δόθηκε μεγάλη συνέχεια.Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες από όλους μας .
Εμείς ομως για μια ακόμη φορά πρέπει να συγχαρούμε τον προπονητή μας τον Μάκη  Δεμίρη  και όλους τους ποδοσφαιριστές  της ομάδας και για αυτήν τους την νίκη δείχνοντας σε όλους την αγωνιστική τους άνοδο για να την φτάσουν εκεί που πρέπει!












  

2 σχόλια:

  1. Μπορώ να πώ πως το φινάλε ήταν πολύ εντυπωσιακό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χτυπάνε πολύ στο Δυτικό.Ευτυχώς δεν χασαμε κανα παικτη.Σε άλλο κόσμο ζούνε εκεί? άλλο ποδοσφαιρο,άλλο το μπασκετ,άλλο η πυγμαχία,άλλο το μποξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.