Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ακρίτας Σωσάνδρας - Δόξα Εξαπλατάνου 5 - 1.

΄΄΄ Απογοήτευση ΄΄ ,ίσως είναι η ηπιότερη  λέξη που μπορεί κανείς να εκφράσει  τα συναισθήματα του για το αποτέλεσμα του αγώνα της ομάδας μέσα στην Σωσάνδρα, αλλά και γενικότερα της εμφάνισης της στα τελευταία παιχνίδια. Αν εστιάσουμε τώρα λίγο για να δούμε και να ψάξουμε τις αιτίες ώστε να μπορέσουμε να δικαιολογήσουμε  την όλη κατάσταση ,ο μοναδικός λόγος που μπορεί να υπάρχει είναι ίσως  το ότι η ομάδα πολύ νωρίς κατάφερε να πάρει βαθμούς που την έκαναν να αισθάνεται βαθμολογικά  ασφαλής στην κατηγορία, με συνέπεια  να χαλαρώσει αγωνιστικά στην συνέχεια

Είναι ομως κρίμα για μια ομάδα που ξεκίνησε φέτος από το μηδέν, πλήρως ανανεωμένη με νέους και ταλαντούχους  ποδοσφαιριστές ,κατάφερε να ορθοποδήσει και να δείξει σε όλους πως είναι και πάλι παρούσα στα δρώμενα της Α1 κατηγορίας. Μένουν λίγες αγωνιστικές  για το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν, πρέπει να αποδείξουμε ότι τίποτα δεν ήταν τυχαίο ,όλα έγιναν μέσα από πολλη δουλεία από όλους μας, διοίκηση ποδοσφαιριστές και φυσικά από έναν εξαιρετικό τεχνικό, που οπλισμένο  με υπομονή και πολλη δουλειά, κατάφερε να κρατήσει και πάλι ζωντανή  την ομάδα κρατώντας την στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας , φυσικά αναφερόμαστε στον  προπονητή μας Γιάννη Τσαμαρδό.
Ας αφήσουμε λοιπόν την συναισθηματική φόρτιση που μας διακατέχει και ας αναφερθούμε στον αγωνιστικό τομέα του αγώνα με τον Ακρίτα Σωσάνδρας που τελείωσε με σκορ 5-1.
Αρχικά μια Δόξα με δυο πρόσωπα στo κάθε ημίχρονο του αγώνα. Εξαιρετική με πλήρη κατοχή και  καλή κυκλοφορία της μπάλας σε όλες τις γραμμές της ,εγκλώβισε τον αντίπαλο της δείχνοντας  πως έχει το πάνω χέρι στο αγώνα. Τον πίεσε αρκετά και πολύ γρήγορα έχασε αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Στο 10΄ ο Παπαδόπουλος θα βρεθεί σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, το πλάσε που  κάνει θα αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Σωσάνδρας.
Η Δόξα συνεχίζει να έχει τον ελέγχο ψάχνοντας την ευκαιρία για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο 28΄ τελικά θα τα καταφέρει με έναν  συνδυασμό ο Λεμονάκη θα βγάλει τον Κιλικλή σε θέση βολής με τον τελευταίο να  εκτελεί  τον τερματοφύλακα τον γηπεδούχων για να γράψει το 0-1.
Οι γηπεδούχοι εγκλωβισμένοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Δημητριάδη.
Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς να αλλάξει κάτι στο σκορ.
Στο δεύτερο τώρα έρχεται η πλήρη μεταμόρφωση της Δόξας ,αλλά και η απόλυτη ανατροπή του παιχνιδιού.
Οι  γηπεδούχοι από το ξεκίνημα  μπαίνουν καλύτερα ψάχνοντας το γρήγορο γκολ.
Στο 49΄ ο Βακιάνης δέχεται την μπάλα στην μικρή περιοχή, ο βοηθός να αφήνει την ελεγχόμενη θέση οφ σαϊτ του ποδοσφαιριστή ,που τελικά θα κάνει το 1-1.
Η Δόξα προσπαθεί να αντίδραση και χάνει την ευκαιρία να πάρει και πάλι το πάνω χέρι στο σκορ, όταν ο Λεμονάκης στο 55΄ θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον τερματοφύλακα μέσα στην περιοχή, το σουτ που επιχειρεί η μπάλα θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
Αυτό που δεν κάναμε εμείς το έκανε ένας πρώην ποδοσφαιριστή της ο Παρτσανάκης στο 59΄ θα στείλει με πολύ ωραίο σουτ την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.
Η ομάδα μας δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει, χωρίς ρυθμό στο παιχνίδι της και ανούσια στις προσπάθειες.
Στο 63΄ σε μια ανύποπτη και καθαρή φάση ο διαιτητής θα ανακαλύψει ανατροπή μέσα στην περιοχή ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων καταλογίζοντας πέναλτι, η εκτέλεση του από τον Καραγιαννίδη θα γράψει το 3-1.
Οι  γηπεδούχοι με τον αέρα πλέον του σκορ και με κάθε φάση να τους βγαίνει ,πετυχαίνουν μέσα σε λίγα λεπτά αλλά δυο με τον Καραγιαννίδη στο 74΄ και στο 76΄.
Η Δόξα προσπάθησε να σώσει τα προσχήματα από τον διασυρμό της ,αλλά μέχρι εκεί , εγκλωβισμένη στην κακιά της ημέρα ,ενώ έφτασε αρκετές φορές μέσα στην μικρή περιοχή δεν είχε την δύναμη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Το 5-1 ήταν τελικά και το αποτέλεσμα που ο διαιτητής έστειλε τις ομάδες για την λήξη  του παιχνιδιού.

Σχετικά καλή η διαιτησία του κ. Tαγκαλίδη,καθώς και του βοηθού του ,κ. Δεμερτζής ,άριστη η κ. Κουπαράνη.





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.