Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου- Δόξα Μαυροβουνίου 1 - 1


Αυτές είναι  λπόν οι δυνατότητες αυτής της ομάδας και όχι των τελευταίων αγώνων. Το φωνάζαμε και το δηλώναμε στις προηγούμενες αναρτήσεις μας μετά τα ατυχή αποτελέσματα.
Μια ομάδα που παρά τις ελλείψεις της μπήκε στο γήπεδο έπαιξε με πάθος και θέληση , κοίταξε στα μάτια μια ομάδα που στοχεύει να ανέβει στην επόμενη κατηγορία, με υψηλό roster και πάνω από όλα πλαισιωμένη με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές.
Το παιχνίδι ήταν καλό με τους φιλοξενούμενους να έχουν μια σχετική κατοχή της μπάλας, αλλά φλύαρους στην τελική τους προσπάθεια.
Πολύ γρήγορα θα πετύχουν γκολ από καθαρότατη θέση οφ σαιτ ,μόλις στο 5΄ της αναμέτρησης με τον Μιχάλη Γκότση.
Παρά το γρήγορο γκολ που δέχεται η ομάδα συνεχίζει και ψάχνει την ευκαιρία για να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.
Δυο πολύ καλές ευκαιρίες θα χαθούν με τον Παπαδόπουλο, η μια στο 15΄ όταν θα βρεθεί στα πλάγια της μεγάλης περιοχής, θα πλασάρει τον τερματοφύλακα ,αλλά τελευταία στιγμή σχεδόν στην γραμμή θα διώξει ο αμυντικός του Μαυροβουνίου. Με την επόμενη φάση στο 28΄ όταν θα βγει τετα τετ στην μικρή περιοχή δεν θα μπορέσει να νικήσει τον τερματοφύλακα που θα αποκρούσει την μπάλα.
Τα επόμενα λεπτά του ημιχρόνου καταναλώνονται με δυνατές διεκδικήσεις στον χώρο του κέντρου με την  μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δυο περιοχές , χωρίς όμως  κάποιες ιδιαίτερες ευκαιρίες .
Στο δεύτερο μέρος έγινε εξίσου καλό παιχνίδι πιο επιθετικό, με την ομάδα μας να ψάχνει το γκολ της ισοφάρισης .
Στο 59΄ τελικά η εξαιρετική  προσπάθεια του Παπαδόπουλου θα φέρει αποτελέσματα με ένα πολύ ωραίο γκολ σε εκτέλεση,  θα ισοφαρίσει το παιχνίδι σε 1-1.
Οι φιλοξενούμενοι μετά το γκολ που δέχονται εντείνουν τις προσπάθειες τους για να φέρουν και πάλι το σκορ με το μέρος τους. Η καλή όμως αμυντική  τακτική της ομάδας μας απέτρεψε κάθε προσπάθεια τους.
Έτσι το ημίχρονο τελείωσε χωρίς οι ομάδες να πετύχουν κάποιο άλλο γκολ, με τον διαιτητή να τις στέλνει στα αποδυτήρια με τελικό σκορ 1-1.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους ,στον  προπονητή μας Γιάννη Τσαμαρδό ,και φυσικά στους  πρωταγωνιστές αυτής της προσπάθειας, τους ποδοσφαιριστές μας   για την σπουδαία εμφάνιση  τους, που παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετώπισαν  σε αυτό το παιχνίδι στάθηκαν αντάξιοι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως αυτή του Μαυροβουνίου. Απέδειξε όμως για άλλη μια φορά και τις μεγάλες δυνατότητες της, στέλνοντας  ταυτόχρονα και ένα  μήνυμα προς όλους, πως σε κανέναν δεν θα χαριστεί.

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ. Δεμερτζή ,πολύ καλός ο κ. Μανωλάκης,μέτρια η κ.Τσαλγίνη.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.