Τρίτη 3 Απριλίου 2018

Εθνικός Γαννιτσών -Δόξα Εξαπλατάνου 3 - 0.


Μια πρωτόγνωρη κατάσταση αντιμετώπισε η αποστολή της Δόξας λίγο πριν φτάσει στο γήπεδο του Εθνικού Γιαννιτσών.
Καθώς όλοι οι αγώνες είχαν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν στις 16:30, ο Εθνικός ζήτησε για τους δικούς του λόγους το παιχνίδι να ξεκινήσει στις 16:00, χωρίς να έχουμε ενημερωθεί από κάποιον υπεύθυνο της ΕΠΣ για την αλλαγή της ώρας με συνέπεια η ομάδα να φτάσει καθυστερημένα  σύμφωνα με την νέα ώρα. Οι γηπεδούχοι είχαν ήδη βγει για ζέσταμα , με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας να τρέχουν να ετοιμαστούν μήπως και προλάβουν να βγουν και αυτοί έστω για λίγο στο γήπεδο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
Τελικά ο αγώνας δεν ξεκίνησε και πάλι στην ώρα του αλλά λίγο αργότερα καθώς ο διαιτητής έδειξε κατανόηση για την όλη αναστάτωση που προέκυψε ,τελικά  δεν καταλάβαμε αλλά και δεν ενημερωθήκαμε από κανέναν για πιο λόγο δημιουργήθηκε η όλη αυτή  κατάσταση.
΄΄ Ήταν το κλίμα στραβό το έφαγε και ο γάιδαρος ΄΄ όπως λέει και η παροιμία ,έγινε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις στις περιοχές. Η Δόξα να έχει παραταχθεί στο γήπεδο με πολλές ελλείψεις λόγο τραυματισμών και σοβαρών υποχρεώσεων κάποιων ποδοσφαιριστών της , παρόλα αυτά στάθηκε καλά μέσα στο γήπεδο και ΄΄ ζόρισε ΄΄ αρκετά τον Εθνικό.
Είχε σίγουρα τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά έδειχνε αρκετά αγχωμένος και φλύαρος με συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει ολοκληρωμένες προσπάθειες στην περιοχή της Δόξας.
Eυτύχισε όμως και πέτυχε γκολ στο 14΄σε μια φάση που ο ποδοσφαιριστής που έκανε την σέντρα  στην περιοχή της  Δόξας , να ελέγχεται στο ξεκίνημα της για oφ σαϊτ, με τον Κηλίκη τελικά να κάνει το 1-0.
Το πρώτο μέρος κύλισε με την μπάλα να περιφέρεται κυρίως στον χώρο του κέντρου ,χωρίς ιδιαίτερες φάσεις στις εστίες των ομάδων.
Στο δεύτερο και πάλι δεν είδαμε κάτι αξιόλογο στο παιχνίδι και αυτό με λιγοστές φάσεις στις εστίες των ομάδων.
Η Δόξα καλύτερη από το πρώτο πίεσε τον Εθνικό και βρέθηκε αρκετές φορές μέσα στην εστία του Εθνικού. Οι προσπάθειες της όμως δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Oι γηπεδούχοι ισορροπούν και ψάχνουν να βρουν την ευκαιρία που θα τους φέρει με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή της Δόξας.
Στο 70΄και με την βοήθεια του επόπτη να αφήνει πεντακάθαρη φάση οφ σαϊτ , ο Καμπάνης κάνει το 2-0 για τον Εθνικό με αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις να γίνει και το 3-0, με τον διαιτητή να σφυρίζει αμέσως την λήξη του παιχνιδιού.

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Βαμβακά ,μέτριοι οι δυο βοηθοί Μίλτσης και Μίσκος ,καθώς έχασαν αρκετές φάσεις.


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.