Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Απόλλων Κρ. Βρύσης 0 - 0.

Ισόπαλος χωρίς τέρματα τελείωσε ο αγώνας της Δόξα μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την ομάδα του Απόλλωνα Κρ. Βρύσης.
Ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο  και για τις δυο ομάδες,  παρόλα αυτά έγινε ένα καλό παιχνίδι με λιγοστές όμως τις μεγάλες ευκαιρίες στις περιοχές τους.
Οι φιλοξενούμενοι  ξεκινούν καλύτερα και πιο επιθετικά ,με την  Δόξα όμως πολύ γρήγορα να ισορροπεί το παιχνίδι φτάνοντας στην περιοχή του Απόλλωνα με καλές προϋποθέσεις ,αυτές όμως να μην φέρνουν  κανένα αποτέλεσμα.

Στην ίδια λογική και οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων που αν και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες  στην περιοχή της Δόξας δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Δημητριάδη.
Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς να απειληθούν ιδιαίτερα οι δυο τερματοφύλακες των ομάδων.
Στο δεύτερο τώρα το παιχνίδι εξακολουθεί να είναι αμφίρροπο αλλά  πιο επιθετικό από  τις ομάδες, με συνέπεια την δημιουργία περισσοτέρων και πιο κλασικών ευκαιριών .
Δυνατές οι μονομαχίες των ποδοσφαιριστών στην περιοχή του κέντρου ,με την Δόξα όμως να είναι πιο οργανωτική στις προσπάθειες της  βγαίνοντας με καλύτερες προϋποθέσεις στην περιοχή του Απόλλωνα.
Στο 70΄ Παπαδόπουλος θα χάσει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ ,όταν η εξαιρετική πάσα του Κλεισούρη θα τον βγάλει μόνο στην περιοχή του Απόλλωνα, το πλάσε του όμως θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.
Στο 75΄ και Κλεισούρης  θα βρεθεί αντιμέτωπος με την εστία των φιλοξενούμενων το πλάσε του όμως θα καταλήξει ελάχιστα άουτ.
Στο 80΄ η Δόξα θα μείνει με δέκα παίχτες μετά την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει άδικα τον Ηλιάδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα, σε ένα παιχνίδι ήρεμο χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα εκνεύρισε με τις αποφάσεις του στο τέλος  τους ποδοσφαιριστές των ομάδων.
Λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού και με την Δόξα πλέον με δέκα παίχτες ,οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την αριθμητική τους υπεροχή  ,έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν ένα γκολ ,όταν βρέθηκαν μέσα στην περιοχή το  κοντινό πλάσε, ο Δημητριάδης θα διώξει σε κόρνερ.

Με τον διαιτητή λίγα λεπτά αργότερα να σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού με τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια χωρίς να έχουν πετύχει γκολ ,μοιράζοντας όμως τους βαθμούς της ισοπαλίας.

Μέτριος ο κ.Καρατζάς καθώς με τις αποφάσεις του έφερε ένταση σε ένα ήρεμο παιχνίδι,πολύ καλή οι βοηθοί του, κ.Κουπαράνη και Αποστολούδας. 

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.