Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Άρης Νησίου - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.


Μετά και την και την τελευταία ήττα της ομάδας μέσα στο γήπεδο του Άγρα και  αντίπαλο την ομάδα του Άρη Νησίου, η Δόξα αποχαιρετά νωρίς  φέτος τον  θεσμό του Κυπέλλου, χωρίς αυτό να υποτιμά την προσπάθεια αλλά και την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην ομάδα βασιζόμενη πλέον σε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ,δείγματα της που θα δούμε στην συνέχεια!
Αγωνιστικά τώρα έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, αν κρίνουμε με βάση την συνολική απόδοση των ομάδων  θα μπορούσαμε να πούμε μοιρασμένο σε δυο μέρη, το ένα για κάθε ομάδα.
 Η Δόξα στο πρώτο μέρος στάθηκε πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον αντίπαλο της δημιούργησε  πολύ καλές και κλασικές ευκαιρίες με τους Λεμονάκη και Παπαδόπουλο αλλά δεν τις  εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα  , θα μπορούσαμε μάλιστα να ήμασταν  αυτή που θα είχαμε προηγηθεί στο παιχνίδι.
Από την μεριά τώρα των γηπεδούχων με ενισχυμένο ράστερ  και την  παρουσία πολύ έμπειρων ποδοσφαιριστών που διαθέτει η ομάδα, δυσκολεύτηκε αρκετά στο παιχνίδι της αλλά και στην τελική προσπάθεια, με τις όποιες ευκαιρίες που δημιούργησε δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την ομάδα μας.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν οι ομάδες να φτάσουν στο τέλος του ημιχρόνου χωρίς να μπορέσουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Στο δεύτερο μέρος τώρα οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικά χώρο, πίεσαν αρκετά ψηλά την Δόξα με συνέπεια πολύ νωρίς και μετά από αμυντική ολιγωρία της άμυνας  ο Γκίνης στο 50΄ να το εκμεταλλεύεται κατάλληλα  στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα ,κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.
Η ομάδα δείχνει να έχει επηρεαστεί σημαντικά από το γρήγορο γκολ, με συνέπεια να μην μπορεί να βρει τον ρυθμό της ώστε να ισορροπήσει το παιχνίδι.
Με σπασμωδικές κινήσεις και με προσπάθειες που τελικά δεν είχαν αποτέλεσμα προσπάθησε να πετύχει κάτι αλλά μέχρι εκεί.
Οι γηπεδούχοι εκμεταλλευόμενοι την όλη  κατάσταση προσπάθησαν να βρουν την ευκαιρία ώστε να κλειδώσουν το αποτέλεσμα με ένα ακόμη γκολ.
Κάτι που τελικά πετυχαίνουν στο 60΄ όταν ένα σουτ έξω από την περιοχή από τον Παπουκίδη ,η  απόκρουση του από τον Δημητριάδη η μπάλα βρίσκει στο δοκάρι και στην συνέχεια το κεφάλι του Κοντακτσή καταλήγοντας  τελικά στα δίχτυα  και το σκορ να διαμορφώνεται σε 2-0.
Η Δόξα βρίσκει τελικά τις δυνάμεις και βγαίνει με καλές προϋποθέσεις  στην περιοχή των γηπεδούχων ώστε να μειώσει το σκορ, οι όποιες όμως καλές προσπάθειες της δεν έφεραν κάτι θετικό.
Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή έδωσε την νίκη στην ομάδα του Άρη Νησίου και μαζί και την πρόκριση της στην επόμενη φάση των αγώνων Κυπέλλου.
Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά αφήνουμε αυτήν την διοργάνωση και βάζουμε στόχο μια άλλη πορεία, αυτήν του πρωταθλήματος , μπορούμε και θα καταφέρουμε !!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Ταγκαλίδη καθώς και των βοηθών του κ.Αρέστη και Αλατζά






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.