Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Θύελλα Σαρακηνών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 -0.


Ένα πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αψάλου στα πλαίσια των αγώνων Κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας ,μεταξύ της τυπικά γηπεδούχου ομάδας  των Σαρακηνών και της Δόξας Εξαπλατάνου. Οι γηπεδούχοι  παρά την εμπειρία των ποδοσφαιριστών της έδειξε αδυναμίες, παίρνοντας δύσκολα την  νίκη από την αξιόμαχη και ανανεωμένη Δόξα Εξαπλατάνου με σκορ 2-0.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε αρκετά αγχωτικά και από τις δυο ομάδες με  την μπάλα να περιφέρεται κυρίως στον χώρο του κέντρου, προσπαθώντας  να βγουν με οργανωμένες επιθέσεις στις περιοχές των αντιπάλων τους.
Οι  γηπεδούχοι  είχαν μια σχετική υπεροχή πιέζοντας την ομάδα μας αλλά οι όποιες ευκαιρίες  δεν είχαν καμία θετική κατάληξη ,καθώς πέραν της αστοχίας είχαν  να αντιμετωπίσουν και τον Δημητριάδη  που έλεγε όχι σε κάθε ευκαιρία .
Η Δόξα και αυτή σταδιακά βρίσκει τον ρυθμό της και βγαίνει με αξιώσεις να πίεση τον αντίπαλο της.
Χάνονται κλασικές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή του  Χαλκίδη που σχεδόν μόνος με τον τερματοφύλακα πλασάρει και στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 28΄ ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Δόξας, ο Λευτέρης Θωμάς λυτρώνει την ομάδα του πετυχαίνοντας το γκολ που θα της δώσει προβάδισμα κάνοντας το 1-0 ,όπου και .΄΄ πανηγυρίστηκε  ΄΄…… δεόντως από όλους.
Παρά το γκολ που δέχτηκε η ομάδα βρίσκει τις δυνάμεις και βγαίνει και πάλι με αξιώσεις να πιέσει τον αντίπαλο της. Ο Λεμονάκης σε σέντρα από τα πλάγια το σουτ που επιχειρεί μέσα  από την περιοχή στέλνει την μπάλα άουτ.

Στο 40΄ φάουλ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων και εκτελεστή τον Χαλκίδη με την μπάλα να πηγαίνει στην καρδία της άμυνας, ο Λεμονάκης πλασάρει από κοντά αλλά ο βοηθός ακυρώνει το γκολ υποδεικνύοντας το ως οφ σαϊτ
Το ημίχρονο τελειώνει χωρίς να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπαίνουν καλύτερα στο γήπεδο και ελέγχουν σχετικά καλύτερα συγκριτικά με το πρώτο μέρος το παιχνίδι.
Πιέζουν την ομάδα μας αλλά δείχνουν αδυναμία στην τελική τους προσπάθεια.
Καθώς τα λεπτά κυλούν και το ρευστό 1-0  παραμένει ,οι ποδοσφαιριστές της Δόξας προσπαθούν να βρουν τους διαδρόμους στην αμυντική διάταξη των γηπεδούχων ώστε να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή τους.
 Όποιες όμως ευκαιρίες  τους δόθηκαν δεν τις εκμεταλλεύτηκαν κατάλληλα  ώστε να φτάσουν να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης.
Έτσι στις καθυστερήσεις και ενώ σχεδόν όλη η ομάδα βρίσκεται μπροστά για την ισοφάριση ,οι γηπεδούχοι βρίσκουν τελικά τον τρόπο και πετυχαίνουν ένα ακόμη γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά της ομάδας ,παρά την ήττα τους έδειξαν ότι με υπομονή και δουλειά έχουν μπροστά τους συνέχεια και μέλλον!!!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Καρατζά, καθώς και των βοηθών του Δεμερτζή και Δέλλιου.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.