Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου- Μ.Α.Πέλλας 4 - 0.

 ΄΄ Έβγαζε μάτια ΄΄ με την απόδοση της η Δόξα Εξαπλατάνου στο παιχνίδι που έγινε μέσα στο γήπεδο της με έναν θεωρητικά δύσκολο αντίπαλο τον Μ.Α. Πέλλας, συντρίβοντας τον με σκορ 4 – 0!
Ένας αγώνας που έδειξε για μια ακόμη φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκεται αυτή την στιγμή η ομάδα , σκορπώντας φυσικά ικανοποίηση στους φίλους της.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα η Δόξα πήρε τα ηνία του παιχνίδι και έλεγξε πλήρως όλες τις πλευρές του γηπέδου.
Πίεσε τον αντίπαλο της ψηλά και δημιούργησε επικίνδυνες φάσεις μέσα στην περιοχή τους.
Έτσι το γκολ δεν άργησε να έρθει μόλις στο 6΄όταν η εξαιρετική προσπάθεια του Παρτσανάκη από αριστερά και σπάσιμο της μπάλας στην μικρή περιοχή ο Βασίλης Τσόρμπας με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.
Από το σημείο αυτό και μετά η Δόξα δίνει έναν ΄΄ ξέφρενο  ΄΄ ρυθμό στο παιχνίδι με εξαιρετικές προσπάθειες και συνδυασμούς από τους ποδοσφαιριστές της που πραγματικά σε γεμίζουν ικανοποίηση, χάνοντας φυσικά και αρκετές προσπάθειες που θα μπορούσαν να δώσουν ένα ακόμη τέρμα.
Στο 34΄ ένας εκπληκτικός συνδυασμός για ΄΄hi lait΄΄ από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ,με τον Βασίλη Τσόρμπα στην τελική προσπάθεια με κεφαλιά να κάνει το 2-0 για την Δόξα.
Από την πλευρά της η Πέλλα μια ποιοτική ομάδα αλλά ανούσια στο οργανικό της κομμάτι μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά  και την τελική προσπάθεια ,έδειξε να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του παιχνιδιού μένοντας σε κάποιες μεμονωμένες προσπάθειες χωρίς κανένα αποτέλεσμα.  
Στο δεύτερο μέρος τώρα  δεν άλλαξε και κάτι σημαντικό στο παιχνίδι .Μια Δόξα απόλυτα κυρίαρχη μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τον ελέγχει και να χάνει αρκετές προσπάθειες για ένα ακόμη γκολ.
Στο 65΄  άλλος ένας ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών της Δόξας που αυτήν την φορά φέρνει αποτέλεσμα με το γκολ που πετυχαίνει ο Μποζίνης μετά από κοντινό πλασέ κάνει το 3-0.
Παρά το σκορ  ασφαλείας που έχει πετύχει η Δόξα δεν σταματά τις προσπάθειες .
Στην εκπνοή του παιχνιδιού στο 90΄ ο Λεμονάκης σφραγίζει με τον καλύτερο τρόπο την όλη προσπάθεια της ομάδας πετυχαίνοντας το 4-0.
Το σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού δίνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στην Δόξα ανεβάζοντας έτσι αρκετά τον πήχη στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια σε όλους ,στον προπονητή μας Μιχάλη Μαυρίδη ,μα περισσότερο στους ποδοσφαιριστές μας για την εξαιρετική τους προσπάθεια!!!  

Αρκετά καλή η διαιτησία του κ.Κατεριάδη, όπως επίσης και των βοηθών του κ. Κουπαράνη και Αποστολούδα.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.