Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Άρης Λουτρακίου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 3.

 Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης απέδρασε από το γήπεδο του Λουτρακίου η Δόξα μετά το παιχνίδι της με τον τοπικό Άρη, νικώντας τον με σκορ 3-1.
Αν και τα τρία γκολ δεν αποτυπώνουν πλήρως το πραγματικό εύρος των τερμάτων που θα μπορούσε να είχε το τελικό αποτέλεσμα για την Δόξα, αν έκανε γκολ όλες τις κλασικές ευκαιρίες  μέσα στην περιοχή του Άρη.
Η Δόξα σαφώς καλύτερη σε όλο το παιχνίδι , έλεγξε τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά  και έδειξε στο αντίπαλο τις διαθέσεις της.

Γρήγορες εναλλαγές της μπάλας σε όλες της γραμμές του γηπέδου και αρκετή πίεση ψηλά στην περιοχή των γηπεδούχων.
Η πρώτη κλασική ευκαιρία έρχεται στο 8΄ όταν ο Λεμονάκης μόνος με τον τερματοφύλακα δεν στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΄΄ χορός ΄΄ των χαμένων ευκαιριών για την Δόξα συνεχίζεται μέχρι που στο 38΄ μετά από αρκετό ΄΄παίδεμα΄΄ της μπάλας μπροστά σχεδόν στην γραμμή, ο Λευτέρης Θωμάς την σπρώχνει τελικά στα δίχτυα των γηπεδούχων κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 42΄ ο ίδιος ποδοσφαιριστής θα χάσει την ευκαιρία να στείλει και πάλι την μπάλα στα δίχτυα όταν μόνος με τον τερματοφύλακα αυτή καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους στο διάστημα του πρώτου μέρους ,παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους έδειξαν να μην μπορούν να απειλήσουν ιδιαιτέρα την Δόξα.
 Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους η Δόξα δείχνει να ζητά αρκετά γρήγορα ένα ακόμη γκολ που θα την κάνει να αισθάνεται πιο ασφαλή.
 Έτσι μόλις στο 52΄ μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια του Παρτσανάκη  από πλάγια θέση, κρεμά τον τερματοφύλακα του Λουτρακίου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-2 για την Δόξα.
Μετά το δεύτερο της γκολ η Δόξα δείχνει μια σχετική χαλάρωση στο παιχνίδι .Έτσι  δίνει την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν αρκετά βήματα μπροστά και να ψάξουν το γκολ που θα τους βάλει και πάλι στο παιχνίδι.
Ο Βασιλόπουλος στο 72΄ με κοντινό πλασέ κάνει το 1-2 για τους γηπεδούχους δίνοντας ελπίδες για κάτι καλύτερο.
Λίγα όμως λεπτά αργότερα η Δόξα εξανεμίζει τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων , όταν στο 78΄ σε εκτέλεση φάουλ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, ο Λευτέρης Θωμάς με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-3 για την ομάδα μας.
Αρκετές ακόμη ευκαιρίες για την Δόξα στην συνέχεια αλλά καμία από αυτές δεν βρήκε τον τελικό στόχο .
Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης από το διαιτητή έφερε με την νίκη αυτή την Δόξα άλλο ένα σκαλοπάτι ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία του κ.Γιάγκου που κινήθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, όπως και των βοηθών του κ.Δεμερτζή και Σταμανίκη.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.