Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου-Βέροια (Κ20) 1 - 2.

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Δόξας, η φιλική αναμέτρηση της ομάδας  μας με την αντίστοιχη της Βέροιας(Κ20).
Ένα πολύ καλό παιχνίδι που κινήθηκε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας δημιουργώντας ταυτόχρονα καλές φάσεις και στις δυο περιοχές των ομάδων.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο χρόνο την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας αρκετά ψηλά την Δόξα. Συνέπεια αυτής της πίεσης ήταν να πετύχει και ενα γκολ στο πρώτο τέταρτο.
Η Δόξα πίεσε και αυτή με την σειρά της απειλώντας αρκετά τον αντίπαλο αλλά χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
 Έτσι λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του ημιχρόνου δέχεται και ένα δεύτερο γκολ κάνοντας το σκορ το 0-2.
Το δεύτερο μέρος τώρα ανήκει περισσότερο στην ομάδα μας. Μπήκε καλύτερα έλεγξε περισσότερο των χώρο του κέντρου και απείλησε αρκετά τον αντίπαλο. Συνέπεια της πίεσης αυτής ήταν και να πετύχει και ένα γκολ  με πλασέ από τον Λευτέρη Θωμά στα μέσα του ημιχρόνου.
Η Βέροια έδειξε σίγουρα πιο έτοιμη από την Δόξα καθώς έχει στο ενεργητικό της αρκετά παιχνίδια .Μια πολύ καλή και δυνατή ομάδα  πλαισιωμένη με νεαρούς μεν, αλλά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.
Και η Δόξα από την πλευρά της στάθηκε πολύ καλά μέσα στο αγωνιστικό χώρο, πίεσε τον αντίπαλο απειλώντας τον αρκετά. Το θετικότερο για την ομάδα είναι ότι έδειξε και πάλι σταθερότητα στην απόδοση της κάτι που ικανοποίησε πρώτα τον προπονητή μας Αντώνη Σανπουτζή, αλλά και τους αρκετούς φίλους της ομάδας που  βρέθηκαν στο γήπεδο.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί θερμά τον διαιτητή του αγώνα κ.Μαυρίδη και τους βοηθούς κ.Σίπκα Γ. και Κεσίσογλου,για την αφιλοκερδή συμμετοχή τους στο παιχνίδι.Ενέργειες που σίγουρα τιμούν τους ίδιους,άλλα και γενικότερα την διαιτησία της ΕΠΣ Πέλλας!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.