Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Νίκη Βορεινού 0 - 0.

Παράσταση για έναν ρόλο μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις το παιχνίδι κυπέλλου της Δόξας με την Νίκη Βορεινού.
Στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε δεν υπάρχουν λογικές και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Αυτό συνέβη και στον συγκεκριμένο αγώνα. Ολοκληρωτική υπεροχή της Δόξας ,άπειρες χαμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.
Όχι τόσο στο πρώτο μέρος που η Δόξα πίεζε μεν αρκετά τον αντίπαλο της, αλλά ήταν αρκετά φλύαρη με τις επιθέσεις της να μην δημιουργούν ιδιαίτερο προβλήματα στον αντίπαλο της.
Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους δημιούργησαν ένα αμυντικό τοίχος μέσα στην περιοχή τους διώχνοντας με κάθε τρόπο την μπάλα μακριά από την εστία του.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη να πάρει το παιχνίδι.
Εγκλωβίζει και πάλι τον αντίπαλο της στα μέσα του γηπέδου δημιουργώντας απανωτές χαμένες ευκαιρίες. Δυο δοκάρια, ένα από τον Βασίλη Τσόρμπα και τον Λευτέρη Θωμά, τετ α τετ από τον Οξύζογλου, Λευτέρη Θωμά ,Αντώνη Λεμονάκη και πολλές ακόμη κλασικές ευκαιρίες για γκολ, αλλά η μπάλα δεν κατέληξε ποτέ στα δίχτυα του αντίπαλου.
Θες λίγο ο παράγοντας τύχη, θες η όποια μικρή αδυναμία μας να σπρώξουμε την μπάλα στα δίχτυα, όλα αυτά μαζί έφερναν τον αντίπαλο να πανηγυρίζει για το ισόπαλο αποτέλεσμα.
Στάθηκαν όμως καλά μέσα στο γήπεδο και αντιμετώπισαν με πολύ δύναμη και πείσμα τις επιθέσεις της ομάδας μας.
Πέραν όμως του αποτελέσματος η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κυρίως στο δεύτερο μέρος, καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας με ωραίους συνδυασμούς σε όλο τον αγωνιστικό χώρο.  
Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Κεσίσογλου όπως επίσης και των βοηθών του κ. Μαυρίδη και Δινάκη Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.