Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσης.


Σας γνωρίζουμε τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ένωσής, στην συνεδρίασή της, της 8-4-2014
.


-Κατακυρώνεται ο αγώνας της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας (30η αγωνιστική), μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ-ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, υπέρ της ομάδας του σωματείου ΠΑΟ ΚΕΡΑΣΙΑΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
-Κατακυρώνεται ο αγώνας της 6-4-2014 μεταξύ των ομάδων Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ-ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, υπέρ της ομάδας του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ με τέρματα 3-0 και βαθμούς τρείς (3), μηδενίζεται η ομάδα του σωματείου ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ και αφαιρούνται από τον βαθμολογικό πίνακα που μετέχει δύο (-2) βαθμοί, επίσης αφαιρούνται δύο (-2) βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου 2014/15, επειδή δεν προσήλθε να αγωνιστεί στον παραπάνω αγώνα, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΠ.
-Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., το σωματείο ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ, για όσα σε βάρος του, αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 5-4-2014, μεταξύ των ομάδων ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΙΟΥ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.