Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου -ΠΑΟ Κερασιάς 1 - 2.

΄΄ Τρίτωσε το κακό ΄΄, μετά και την ήττα της ομάδας μέσα στο γήπεδο της από την ομάδα της  Κερασιάς. Τρεις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια ήταν το αποτέλεσμα των αγώνων της Δόξας. Παιχνίδια που θεωρητικά ήταν εύκολα ,αλλά τελικά αποδείχτηκαν αρκετά δύσκολα μιας και είχε να κάνει με ομάδες που πολεμούσαν κυριολεκτικά για την παραμονή τους στην μεγάλη κατηγορία.
Αρνητικά αποτελέσματα για την ομάδα μας  που και πρακτικά πλέον την βγάζει έξω από την
διεκδίκηση μιας θέση στους αγώνες των play off.
Απομένει πλέον ένα παιχνίδι, αυτό μέσα στο γήπεδο της Πέλλας, ένας αγώνας θεωρητικά αδιάφορος και για τις δυο ομάδες.
Αγωνιστικά τώρα για το παιχνίδι, έγινε ένας καλός αγώνας, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες ώστε να μπορέσουν  να ανοίξουν το σκορ.
Η Δόξα δείχνει να πατά καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας τον αντίπαλο της αρκετά και δημιουργώντας έτσι  τις πρώτες ευκαιρίες για ένα γκολ.
Το σουτ στο 15΄ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Οξύζογλου, μπλοκάρει την μπάλα ο τερματοφύλακας της Κερασιάς.
Η μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ δίνεται για την  ομάδα μας στο 25΄,όταν το τετ α τετ του Λευτέρη Θωμά με τον τερματοφύλακα το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Αρκετή πίεση και χαμένες ευκαιρίες ήταν το σκηνικό για την ομάδα μας, αλλά αποτέλεσμα κανένα.
Από την πλευρά τους τώρα οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν και αυτοί με την σειρά τους να δημιουργήσουν κάποια ευκαιρία ,με τις προσπάθειες τους όμως να μην δείχνουν ικανές να καταφέρουν κάτι καλύτερο.  
Το δεύτερο μέρος ξεκινά και πάλι την Δόξα πιο κινητή και επικίνδυνη στις επιθέσεις της, αλλά οι τελικές της προσπάθειες δεν έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση με την Κερασιά, η ευκαιρία που της δόθηκε την εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο.
Έτσι στο 62΄ και σε ανύποπτη φάση ο Τρίψης Δ. κάνει το 0-1 για την ομάδα του.
Το γκολ αυτό δείχνει να αφυπνίζει την ομάδα και πιέζει ακόμη περισσότερο.
Στο  75΄ σε μια σύγχυση μέσα στην μικρή περιοχή της Κερασιάς, ο προωθημένος Γιαννούλτσης από πολύ κοντά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.
Ο υπόλοιπος χρόνος είναι ένας συνεχής μονόλογος της Δόξας μέσα στην περιοχή της Κερασιάς.
Το σουτ του Κουντουρά έξω από την μεγάλη περιοχή,η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 80΄η μεγάλη ευκαιρία με τον Κουτρούμπαλο, το σουτ που επιχειρεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι.
Και ενώ όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας είναι μπροστά και πιέζουν για την ανατροπή του παιχνιδιού, στις καθυστερήσεις έρχεται να  παγώσει τους πάντες στην ομάδα το γκολ του Λούση για την Κερασιά με κοντινό πλασέ κάνει το 1-2 για την ομάδα του ,μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Λίγο αργότερα ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του παιχνιδιού που δίνει την νίκη στην ομάδα της Κερασιάς και ταυτόχρονα αναπτερώνει τις ελπίδες της για την παραμονή της στην κατηγορία.
Πολύ καλός ο διαιτητής του αγώνα κ. Ατζαμιδάκης, όπως επίσης και οι βοηθοί του κ. Συρώκας και Δέλιος.

  Δόξα Εξαπλατάνου:(ΣΑΜΑΡΑΣ).Δημητριάδης,Νάτσκος,,Τσουλφαϊδης,Οξύζογλου,(55΄Γιαννούλτσης) Παρτσανάκης,(70΄Κουτρούμπαλος),Κουντουράς,Θωμάς Γ,Λεμονάκης,(75΄Κωσταντινίδης)Βοτάρης,Κουτρούμπαλος,Θωμάς Λ.,Βασιλόπουλος,.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.