Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Απόλλων Κρ.Βρύσης - Δόξα Εξαπλατάνου 4 - 0.

Tα  ομαδικά της αλλά και τα προσωπικά ατομικά της  λάθη πλήρωσε η ομάδα υποκύπτοντας  στην δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, αυτή την φορά στο γήπεδο της Κρύας Βρύσης με αντίπαλο  την έμπειρη ομάδα του Απόλλωνα.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε αρκετά επιθετικά από τους γηπεδούχους που έψαχναν  να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Έτσι πολύ γρήγορα πλήρωσε την πίεση και τα λάθη της ,όταν στο 9΄ ο Καραγιάννης θα προσπαθήσει να πασάρει από κοντά μέσα στην μικρή περιοχή και ενώ ο Δημητριάδης δείχνει να ελέγχει την μπάλα ,αυτή του φεύγει από τα χέρια με συνέπεια ο Τσιρακίδης που βρισκόταν δίπλα του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0

Παρά το γρήγορο σοκ  για την Δόξα, προσπαθεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις με οργανωμένες  επιθέσεις ώστε να απειλήσει τον αντίπαλο της, η ομάδα όμως δείχνει να μην μπορεί να βρει τον  ρυθμό της  πέφτοντας σε πολλά λάθη με  ακίνδυνες προσωπικές προσπάθειες που δεν είχαν αποτέλεσμα.
Σε αντίθεση  με τους γηπεδούχους που έδειξαν πως διαθέτουν έμπειρους ποδοσφαιριστές έτοιμους να απολύσουν οιαδήποτε στιγμή την εστία της Δόξας.
Στο 37΄ ο Παπαδόπουλος για τον Απόλλων θα δεχτεί την μπάλα στα πλάγια και από το ύψος της μεγάλης περιοχής με φαλτσαριστό σουτ θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το  2-0.
Στο δεύτερο μέρος η Δόξα θα μπει καλύτερα στο γήπεδο πιο οργανωμένη βγαίνοντας με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή των γηπεδούχων, ψάχνοντας το γκολ που θα την βάλει στο παιχνίδι.
Καλές οι ευκαιρίες που δημιουργούνται με σημαντικότερη αυτή του Λεμονάκη στο 60΄ όταν  βγαίνει μόνος μπροστά στην περιοχή του Απόλλων ,αλλά το σουτ που επιχειρεί η μπάλα θα καταλήξει άουτ.
Και ενώ η Δόξα προσπαθεί για ένα γκολ τελικά δέχεται ένα ακόμη πάλι από δικό της λάθος στο 63΄ όταν ο Δημόπουλος με δυνατό πλασέ η μπάλα θα περάσει από πολλά πόδια και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 3-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.
Και ενώ η ομάδα είναι σχεδόν όλοι μπροστά για να πετύχει έστω το γκολ της ΄΄ τιμής ΄΄ στο 80΄ δέχεται ένα ακόμη ,όταν ο Μποζίδης με δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στην γωνία του Δημητριάδη για το 4-0.
Έτσι το τελικό σφύριγμα από τον διαιτητή θα δώσει μια δίκαιη νίκη και τρεις βαθμούς για τους γηπεδούχους.
Η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές ελπίζουμε να μας ηρεμήσει ψυχολογικά φέρνοντας στην ομάδα στην αρχική της  αγωνιστική κατάσταση, έχει τις δυνατότητες και το έχει αποδείξει!! 

Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Ατζαμιδάκη ,καθώς και των βοηθών του κ. Αδραμάνη και Κουκούλη.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.