Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μελισσίου 3 - 0.

Το  τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι και το προτελευταίο της φετινής αγωνιστικής σεζόν έδωσε η ομάδα της Δόξας νικώντας με 3-0 το Μελίσσι.
Ένα παιχνίδι μέτριο αγωνιστικά χωρίς μεγάλες φάσεις στις περιοχές των ομάδων, με το πρώτο μέρος να κινείται κυρίως στον χώρο του κέντρου. Η ομάδας μας σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο αλλά με  έντονα τα σημάδια του άγχους λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας των τελευταίων αγώνων, με συνέπεια να είναι   φλύαρη και αναποτελεσματική στην τελικής της προσπάθεια. Πίεσε αρκετά τον αντίπαλο της αλλά δεν κατάφερε τελικά να βάλει το γκολ που θα της έδινε το προβάδισμα στο σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι από την μεριά τους παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους έδειξαν ότι δύσκολα θα μπορούσαν να ΄΄κλέψουν ΄΄ κάτι από αυτό το παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος τώρα η ομάδας μας μπήκε στο γήπεδο με άλλη ψυχολογία και φυσικά πιο αποφασισμένη να τελειώσει το παιχνίδι. Με το ξεκίνημα και συγκεκριμένα στο 49΄ ο Μποζίνης θα εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο τρόπο την ευκαιρία που του δίνεται και από πολύ κοντά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Μελισσίου κάνοντας το 1-0.Η ομάδα απελευθερωμένη πλέον από το άγχος του γκολ ,πιέζει ακόμη περισσότερο τον αντίπαλο της για να ένα ακόμη γκολ.Στο 59΄ η καθαρή ανατροπή του Ντόγκαρη μέσα στη περιοχή ο διαιτητής δεν διστάζει να δείξει το σημείο του πέναλτι. Η εκτέλεση του από τον Τσόλκα θα κάνει το 2-0 για την ομάδα μας.Οι  γηπεδούχοι δεν σταματούν εκεί και ψάχνουν ένα γκολ που θα τους κάνει να αισθάνονται πιο σίγουροι στο παιχνίδι.Στο 66΄ ο Βακιάνης με δυνατό πλασέ θα κάνει το 3-0 κλειδώνοντας ουσιαστικά το αποτέλεσμα.
Ο υπόλοιπος εναπομένοντας χρόνος του αγώνα καταναλώνεται χωρίς κάτι ιδιαίτερο από τις ομάδες.
Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να αποδέχονται την ήττα τους, χωρίς να δημιουργούν κάτι ιδιαίτερο στην εστία της ομάδας μας.
Η ομάδας μας με το μυαλό της πλέον στον τελευταίο εναπομένοντα αγώνα της επόμενης αγωνιστικής, κάνει συντήρηση δυνάμεων περιμένοντας το τελικό σφύριγμα της λήξης του αγώνα από τον διαιτητή .
Με το 3-0 και τρεις ακόμη βαθμούς στο ενεργητικό της η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου βρίσκεται πλέον μια ανάσα από την πραγματοποίηση του στόχου της και την συμμετοχή της στους αγώνες play off  ,αναδεικνύοντας και την ομάδα που θα περάσει στην επόμενη κατηγορία.

Πολύ καλή και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία κινήθηκε η διαιτησία του κ.Αργυρού, καθώς και των βοηθών του κ.Τετραγώνη και Αδραμάνη.



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.