Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Νίκη Καλής - Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 2

Συνεχίζει να εκπλήσσει με την φετινή της  αγωνιστική πορεία  η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου μετά  και την νίκη που απέσπασε από στην  ομάδα της Καλής  νικώντας την με σκορ 2-0 ,δίνοντας της έτσι την δυνατότητα να φιγουράρει  πλέον στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α1 κατηγορίας.
Μια νίκη απέναντι σε μια ομάδα που παρά την χαμηλή βαθμολογική της κατάταξη ,προσπάθησε να πάρει ένα  θετικό
αποτέλεσμα  παίζοντας πολύ καλά και δυνατά σε όλη σχεδόν την διάρκεια του παιχνιδιού ,ενός παιχνιδιού με αρκετές φάσεις και θέαμα ,αλλά και πάθος για την νίκη από τις ομάδες.
Με το ξεκίνημα του αγώνα οι ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του παιχνιδιού ώστε  να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στο παιχνίδι.
Η ομάδα της Δόξας δείχνει να στέκεται καλύτερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να αποκτά σταδιακά τον έλεγχο του παιχνιδιού πιέζοντας αρκετά ψηλά τους  γηπεδούχους.
Στο 16΄ μετά από μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Βασίλη Τσόρμπα, στέλνει την μπάλα στο ΄΄παραθυράκι΄΄ της εστίας του τερματοφύλακα της Καλής γράφοντας το 0-1.
Η Δόξα πλέον ελέγχει το παιχνίδι και πιέζει τον αντίπαλο της ώστε να πετύχει ένα ακόμη τέρμα κάτι που δεν καταφέρνουν παρά τις αρκετές ευκαιρίες που δημιουργεί μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων.
Ο Καραδήμος χάνει μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνει το δυο μηδέν για την ομάδα, όταν στο 40΄ μετά την σέντρα του Ουζούνη από τα δεξιά, η κεφαλιά που επιχειρεί μέσα από την μικρή περιοχή περνά ελάχιστα άουτ.
Οι γηπεδούχοι παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους να πετύχουν κάτι που θα τους έβαζε στο παιχνίδι, αντιμετωπίστηκαν από την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη της Δόξας.
Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες μπαίνουν και πάλι πολύ δυνατά στο παιχνίδι και χάνονται σημαντικές ευκαιρίες στις δυο εστίες .
Η Καλή προσπαθεί να πιέσει ώστε να πετύχει  το γκολ της ισοφάρισης ,με τις όποιες όμως προσπάθειες της να μην έχουν κάποιο αποτέλεσμα.
Στο 70΄ μια από τις πολλές ευκαιρίες της Δόξας φέρνει αποτέλεσμα, όταν ο Λευτέρης Θωμάς με ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της Καλής, κάνοντας το 0-2 για την Δόξα.
Στο 75΄ μια ακόμη χαμένη προσπάθεια και πάλι από τον Λευτέρη Θωμά ,όταν μόνος μπροστά από την εστία της Καλής στέλνει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.
Οι γηπεδούχοι εντείνουν τις προσπάθειες τους και πιέζουν ακόμη περισσότερο την ομάδα χάνοντας και αυτοί με την σειρά τους ορισμένες ευκαιρίες ώστε να πετύχουν ένα γκολ, κάτι που δεν καταφέρνουν τελικά.
Το τελικό σφύριγμα της λήξης του παιχνιδιού από τον διαιτητή της αναμέτρησης ,δίνει στην Δόξα άλλους τρεις πολύτιμους βαθμούς!

Άριστη η φιλοξενία από την διοίκηση της Καλής στην ομάδα μας!

Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Κατεριάδη,καθώς και των βοηθών του κ.Αδραμάνη και Παπαδόπουλου. 




























video γκόλ Βασίλη Τσόρμπα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.