Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Αλμωπός Αριδαίας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.

 Με  κατάμεστο από φιλάθλους το δημοτικό γήπεδο  της Αριδαίας, ο Αλμωπός με αντίπαλο την Δόξα Εξαπλατάνου πήρε το τοπικό ντέρμπι της Αλμωπίας με σκορ 2-0.
Ένα παιχνίδι μέτριο σε γενικές γραμμές ,με τις ομάδες να καταναλώνουν τον χρόνο του παιχνιδιού σε μονομαχίες  κυρίως στον χώρο του κέντρου .

Έλειψαν οι μεγάλες φάσεις μέσα στις περιοχές των ομάδων, εκτός ελαχίστων και αυτές κυρίως στο δεύτερο μέρος.

Οι ομάδες μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο αρκετά μουδιασμένες και διστακτικές ,χωρίς  διάθεση να ρισκάρουν και να πιέσουν ιδιαίτερα η μια την άλλη.
Ο Αλμωπός στην πρώτη του καλή και οργανωμένη ευκαιρία που του δόθηκε ευτύχισε στο 13΄ να σκοράρει και να κάνει το 1-0, όταν το δυνατό βολέ μέσα από την μικρή περιοχή ο Μαρκόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας.
 Η Δόξα παρά τις σημαντικές ελλείψεις και αναγκαστικές αλλαγές στην διάρκεια του αγώνα, προσπάθησε να βρει τον  ρυθμό της και  να  πιέσει τον αντίπαλο χάνοντας κάποιες ευκαιρίες ,δεν κατάφερε όμως να πετύχει το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.
Έτσι το πρώτο μέρος τελείωσε χωρίς να αλλάξει κάτι στο αποτέλεσμα.
 Στο δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες δείχνουν περισσότερη διάθεση για να πετύχουν κάτι καλύτερο η κάθε μια για τον δικό της σκοπό.
Η Δόξα πιέζει περισσότερο και δείχνει διαθετημένη να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, χάνει καλές ευκαιρίες ,με την σημαντικότερη αυτή  στο 53΄ όταν το σουτ του Ουζούνη έξω από την μεγάλη περιοχή , η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αλμωπού καταλήγοντας  άουτ.
Με το άγχος να μεγαλώνει και τα λεπτά να κυλούν αρνητικά για την  Δόξα ,ενώ προσπαθεί δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα,έτσι δίνη το δικαίωμα στον Αλμωπό να  ανεβάσει σταδιακά στροφές και να προσπαθήσει να πετύχει το γκολ που θα τον κάνει να νιώθει πιο ασφαλής.
Χάνει ορισμένες ευκαιρίες και μια από αυτές βρίσκει τον στόχο της.
Στο 77΄ μετά από μια σέντρα από πλάγια θέση ο Καραγιάννης σχεδόν αφύλακτος μέσα στην μικρή περιοχή στέλνει με καρφωτή κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα της Δόξας κάνοντας το 2 - 0 για τον Αλμωπό.

  Με τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Δόξας να βαραίνουν ακόμη περισσότερο μετά και το δεύτερο τέρμα που δέχτηκε , τα υπόλοιπα εναπομείναντα λεπτά είχαν πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.
  Έτσι ο Αλμωπός χωρίς να δείξει αγωνιστικά κάτι ιδιαίτερο μπόρεσε και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, κάτι που τον βοηθά να βλέπει με περισσότερη αισιοδοξία την συνέχεια του πρωταθλήματος.
 Όσο για την ομάδα μας πρέπει να αφήσει πίσω της αυτό το παιχνίδι θεωρώντας το μια κακιά παρένθεση.

 Έχουμε μεγάλες αγωνιστικές δυνατότητες και το έχουμε αποδείξει!!

Πολύ κάλος ο διαιτητής του αγώνα κ. Θεολόγου, όπως και οι βοηθοί του κ, Σίπκας Γ. και Δεμερτζής Ν.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.