Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Στόχος μας ; To καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο!



Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μετά το καλωσόρισμα του, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ,ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσιμτσιρίδης! Λόγια που αποτυπώνουν και την διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία που θα κινηθεί φέτος η ομάδα.
Όλοι ήταν εκεί την Παρασκευή 19-07-2013,στην πρώτη συγκέντρωση.  Διοίκηση προπονητές και ποδοσφαιριστές πιστοί στο ραντεβού τους λίγες μέρες πρώτου ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Τον πρώτο λόγο στο ξεκίνημα της συζήτησης ,πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Βασιλειάδης που απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, αφού τους καλωσόρισε, ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή δύναμη στην νέα αγωνιστική σεζόν.
 «Εμείς από την πλευρά μας σαν διοίκηση ,θα προσπαθήσουμε οργανωτικά κυρίως να μην στερηθείτε απολύτως τίποτα. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες για την κατασκευή και διαμόρφωση των αποδυτηρίων, γραφείων και αίθουσας συνεδριάσεων στο υπάρχον κτίριο της ομάδας ,όπως και καινούργιος προσωπικός σας ιματισμός. Αυτό που ζητάμε από εσάς είναι πειθαρχία και προσπάθεια για το καλύτερο», τόνισε απευθυνόμενος προς όλους. Δίνοντας έτσι ένα μικρό δείγμα του νέο τρόπου και της νέας φιλοσοφίας που θα  ακολουθήσει φέτος η ομάδα.


Τον λόγο στην συνέχεια πήρε ο προπονητής της ομάδας ,που και αυτός με την σειρά του καλωσόρισε και ευχήθηκε υγεία και καλή δύναμη σε όλους .
«Ο φετινός μας στόχος είναι να προσφέρουμε στον κόσμο καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο. Για να  καταφέρουμε όμως αυτό χρειάζεται από εμάς δουλεία και μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο, όλα τα αλλά θα έρθουν με την σειρά τους. Δεν θα διστάσω να χρησιμοποιήσω τον οποιοδήποτε από εσάς μικρό ή μεγάλο όταν διαπιστώσω ότι αξίζει να χρησιμοποιηθεί στην ομάδα. Με πειθαρχία πάνω από όλα θα φτάσουμε εκεί που πρέπει να είμαστε», τόνισε απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του ο Γιώργος Τσιμτσιρίδης !
Η συνέχεια της συζήτησης κύλισε με θέματα διαδικαστικά και οργανωτικά της  ομάδας.

Και μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής που έχει να κάνει με την ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας. Θα ξεκινήσει την Δευτέρα 5 Αυγούστου του 2013.




1 σχόλιο:

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.