Τρίτη 1 Μαΐου 2018

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 0 - 5

Το κακό της πρόσωπο έδειξε σε ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα ,ισοπεδώνοντας στην ουσία την προηγούμενη πολύ καλή εμφάνιση της με το Μαυροβούνι.
Το παιχνίδι δεν χρήζει και ιδιαίτερης κρητικής καθώς το 0-5 από την Μάνδαλο δείχνει και  τον τρόπο που αντιμετώπισε η ομάδα τον αντίπαλο της.
Το παιχνίδι ξεκίνησε καλά και από τις δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να δείχνουν περισσότερη διάθεση και θέληση να πάρουν το παιχνίδι ,φυσικά ήταν και οι άμεσοι ενδιαφερόμενοι βαθμολογικά .
Το πολύ γρήγορο γκολ μόλις στο 4΄ της αναμέτρησης από τον Μπουρνάζη να κάνει το 0-1 ,θα λύσει και τα πόδια των ποδοσφαιριστών για την συνέχεια του παιχνιδιού.
Η ομάδα μας προσπαθεί να αντιδράσει και βγαίνει μπροστά για να ψάξει το γκολ της ισοφάρισης .Χάνει ορισμένες καλές ευκαιρίες με σημαντικότερη αυτή στο 7΄ με τον Χαλκίδη όταν βρέθηκε μόνος με τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 8΄ το Μάνδαλο θα κάνει το 0-2 με τον Τσιλογλανίδη.
Στο 32΄ ο Μπουρνάζης  θα κλειδώσει το αποτέλεσμα γράφοντας το 0-3.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το πρώτο μέρος του παιχνιδιού.
Στο δεύτερο τώρα η ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει για να μειώσει το σκορ ,μπήκε καλά στο παιχνίδι έφτασε με καλές προϋποθέσεις στην περιοχή του Μάνδαλου ,με την καλύτερη και πάλι από τον Χαλκίδη στο 55΄ όταν βρέθηκε τε τα τετ με τον τερματοφύλακα δεν κατάφερε για μια ακόμη φορά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι παρά το 0-3 δεν σταματούν να ψάχνουν ένα ακόμη γκολ.
Θα το καταφέρουν τελικά στο 67΄ με τον Τσιλογλανίδη να κάνει το 0-4
Το παιχνίδι πλέων έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους ποδοσφαιριστές να περιμένουν ώστε να κυλήσουν τα λεπτά για το τελείωμα του αγώνα.
Και στα τελευταία λεπτά το Μάνδαλο θα ολοκληρώσει την ανωτερότητα του στο παιχνίδι πετυχαίνοντας ένα ακόμη γκολ στο 90΄ με τον Τσουλχάι να κάνει το 0-5.
Ο αγώνας τελείωσε με την ομάδα μας να  πληρώνει με τον χειρότερο τρόπο τα πολλά της λάθη στο παιχνίδι , αλλά και την γενική  ΄΄ αδιαφορία  ΄΄.. 

 Αρκετά καλή η διαιτησία του Κατεριάδη ,καθώς και των βοηθών του κ.Δεμερτζή Ν.και Αρέστη. 



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.