Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Ηρακλής Άσπρου - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 3.

 Με εμφανή τα σημάδια της αγωνιστικής απουσίας των δυο τελευταίων εβδομάδων, αλλά και του αδιάφορου θεωρητικά παιχνιδιού, η Δόξα χρειάστηκε να΄΄σοβαρευτεί΄΄ κυρίως στο δεύτερο μέρος ώστε να κάμψει την αντίσταση του αντιπάλου της ,που παρά τα τελευταία αγωνιστικά προβλήματα της προσπάθησε να πάρει κάτι θετικό ώστε να μην μπει σε περιπέτειες.

Ένα παιχνίδι που πρόσφερε αρκετά γκολ, αλλά και συνεχείς ανατροπές στο σκορ μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.
Το πρώτο μέρος τώρα δεν είχε αγωνιστικά και κάτι ιδιαίτερο,μέτριο σε γενικές γραμμές με την Δόξα ναι μεν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ελέγχει το παιχνίδι ,αλλά φλύαρη στην τελική της προσπάθεια.
Οι  χαμένες ευκαιρίες  αλλά και το δοκάρι που είχε η ομάδα, δεν στάθηκαν ικανά ώστε να μπορέσει να ανοίξει το σκορ,με τον αντίπαλο στημένο σχεδόν όλος μέσα στην περιοχή του αποσοβούσε κάθε ευκαιρία που δημιουργούταν μέσα στην περιοχή του.
Το  δεύτερο τώρα μέρος κύλισε τελείως διαφορετικά από αυτό του πρώτου . 
Καλό παιχνίδι με αρκετά γκολ ,αλλά και με συνεχείς ανατροπές στο σκορ.
Στο 53΄ο νεοεισελθείς στο δεύτερο μέρος Ουζούνης ανοίγει το σκορ και  κάνει το 0-1 με δυνατό σουτ μέσα  από την μεγάλη περιοχή.
Στο 65΄η εκτέλεση κόρνερ από τους γηπεδούχους, ο Μπουρνάζης με κεφαλιά κάνει το 1-1.
Στο 69΄ έρχεται η ανατροπή του σκορ από τους γηπεδούχους,μετά από μια αδράνεια της
αμυντικής μας γραμμής, ο Χαραλαμπίδη κλέβει την μπάλα και κάνει το 2-1 για την ομάδα του.
Με τους πανηγυρισμούς να μην έχουν σχεδόν ακόμη κοπάσει για τους γηπεδούχους, η Δόξα στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 70΄ κάνει το 2-2 μετά από κοντινό πλασέ του Λευτέρη Θωμά.
Η Δόξα συνεχίζει να πιέζει τον αντίπαλο της ψάχνοντας το γκολ που θα της δώσει προβάδισμα στο σκορ.
Έτσι στο 82΄ μετά από μια συνεχόμενη φάση μέσα στην περιοχή του Άσπρου, ο Βασίλης Τσόρμπας με ΄΄τακουνάκι΄΄ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-3 για την Δόξα.
Λίγες αγωνιστικές πριν το τελικό κλείσιμο της αυλαίας για την φετινή αγωνιστική περίοδο, η Δόξα συνεχίζει τα νικηφόρα αποτελέσματα της ελπίζοντας  να κρατήσει μέχρι το τέλος την προνομιούχα 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας! !


Πολύ καλή η διαιτησία του κ.Βαμβακά Κ. ,καθώς και των βοηθών του κ. Τετραγώνη και Βλαδίκα. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.