Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Όλυμπος Αψάλου - Δόξα Εξαπλατάνου 1 -1


Στην ΄΄αφιλόξενη΄΄ αλλά και ΄΄εχθρική΄΄  απέναντι στους ποδοσφαιριστές αλλά και τους φιλάθλους μας έδρα της Αψάλου, η Δόξα αντιμετώπισε τον τοπικό Όλυμπο περνώντας τον βαθμό της ισοπαλίας με σκορ 1-1.
Ένα μέτριο σε γενικές γραμμές παιχνίδι ,χωρίς τις μεγάλες και σπουδαίες φάσεις στις δυο περιοχές των ομάδων.
Η κρισιμότητα του παιχνιδιού για τους  γηπεδούχους  έδειξε  και τις προθέσεις τους.
Μπήκαν στο γήπεδο πολύ δυνατά παίζοντας  σκληρά  που σε ορισμένες φορές έφτανε στα όρια του αντιαθλητικού ,αναγκάζοντας έτσι πολλές φορές τον διαιτητή της αναμέτρησης να τιμωρεί με κίτρινες κάρτες ορισμένους  ποδοσφαιριστές.
Από την πλευρά της η Δόξα προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της ώστε να απειλήσει την εστία τον γηπεδούχων, έδειξε όμως  διστακτική στην ανάπτυξη της  επηρεασμένη σίγουρα από το κενό της προηγούμενης αγωνιστικής, αλλά και το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων της.
Στο 23΄  ο Σπανίδης της Αψάλου δέχεται την κόκκινη κάρτα για εκτός φάσης χτύπημα του Παρτσανάκη, αφήνοντας έτσι με δέκα παίκτες την ομάδα του.
Στο 44΄ ο βοηθός επηρεασμένος και αυτός από την όλη ατμόσφαιρα αλλά  και τις απαλές προς το πρόσωπο του, δίνει ανύπαρκτο φάουλ σε βάρος της Δόξας λίγα μέτρα έξω από την περιοχή ,η  εκτέλεση του φάουλ βρίσκει τον αφύλακτο Παπαδόπουλο που δεν δυσκολεύετε από πολύ κοντά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα ,κάνοντας το 1-0.
Πηγαίνοντας τώρα στο δεύτερο μέρος. όλο το παιχνίδι κύλισε με μια  παράσταση για έναν ρόλο.
Η Δόξα εγκλωβίζει τους γηπεδούχους μέσα στην περιοχή τους και ψάχνει  να βρει τους διαδρόμους ώστε να διασπάσει την αμυντική διάταξη των γηπεδούχων.
Στο 50΄ το σουτ του Λεμονάκη η μπάλα καταλήγει ελάχιστα άουτ.
Στο 65΄ ο Παρτσανάκης  χάνει σημαντική ευκαιρία για να ισοφαρίσει το παιχνίδι όταν μόνος σχεδόν μπροστά στην εστία της Αψάλου ,στέλνει την μπάλα άουτ.
Πολλές ακόμη οι ευκαιρίες από τους επιθετικούς της ομάδας αλλά καμία δεν βρήκε τα δίχτυα .
Στο 85΄ ένα ακόμη γέμισμα μέσα στην περιοχή της Αψάλου ,βρίσκει σωστά αυτήν  την φορά  το κεφάλι του Ιωαννίδη που με την σειρά του στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ,κάνοντας το 1-1.
Οι γηπεδούχοι σε μια από τις ελάχιστες  φορές που πάτησαν την περιοχή  της Δόξας στο δεύτερο μέρος και αυτό κυρίως μετά την ισοφάριση τους ,άρχισαν και πάλι τον γνώριμο τρόπο τους, το σκληρό παιχνίδι.
Έτσι λίγο πριν την εκπνοή του παιχνιδιού στο 90΄ ο Τοσουνίδης  της Αψάλου δέχεται και αυτός την κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα, τον διαιτητή όμως να μην μένει εκεί και να δείχνει αδικαιολόγητα και στον ποδοσφαιριστή της Δόξας  Ηλιάδη ,γιατί διαμαρτυρήθηκε για το σκληρό μαρκάρισμα που δέχτηκε.
Έτσι καθώς η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν αρκετά ηλεκτρισμένη αναγκάζει τον διαιτητή να σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού προτού τελειώσει ο χρόνος τον καθυστερήσεων.

Τέτοιες τακτικές και συμπεριφορές γυρνούν αρκετά χρόνια πίσω δυστυχώς το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα…

Καλή η διαιτησία του κ. Καρατζά ,επηρεασμένος αρκετά από την πίεση της εξέδρας ο κ,Τριανταφυλλίδης,καλός ο κ. Αλατζάς. 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.