Δευτέρα 4 Μαΐου 2015

Αθλητική Αν. Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.(Παιδικό)

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 29 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας, οι αγώνες κατάταξης  για την ανάδειξη του πρωταθλητή του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.
Τα ζευγάρια των ομάδων και τα αποτελέσματα των αγώνων ήταν τα εξής:  Αναγέννηση Γιαννιτσών  - Δόξα Μανδάλου 5 - 0  και η Αθλητική Αν. Γιαννιτσών  - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 1.
Έτσι θα επακολουθήσουν οι επόμενοι αγώνες με τα ζευγάρια αυτήν την φορά να είναι,
η Αναγέννηση  Γιαννιτσών και η Αθλητική Αν. Γιαννιτσών ,για την πρώτη και δεύτερη θέση ,και της Δόξας Εξαπλατάνου με την Δόξα Μανδάλου για την τρίτη και τέταρτη θέση.
Όποια και αν είναι τα τελικά αποτελέσματα αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια στις ομάδες για την όλη τους προσπάθεια.
Η ομάδα μας έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει μια από τις προνομιούχες θέσεις  ώστε να παίξει στον τελικό για την πρώτη θέση, καθώς είχε τις δυνατότητες και το απέδειξε πραγματικά στο παιχνίδι της με την Αναγέννηση.
 Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και ήταν αυτή που προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού ,αλλά ισοφαρίστηκε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους.
Στην επανάληψη και πάλι έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με τις ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες για ένα γκολ.
Και ενώ όλα έδειχναν πως πάμε με το τελικό αποτέλεσμα να μένει ισόπαλου, η ομάδα της Αναγέννησης λίγα λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα της λήξης πετυχαίνει και κάνει το 2-1.
Σκορ με το οποίο τελείωσε και το παιχνίδι, δίνοντας  έτσι στην ομάδα το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό και  την ανάδειξη του πρωταθλητή.
Πέραν της τελικής  κατάταξης, η ομάδα έδειξε πραγματικά τις μεγάλες δυνατότητές της, αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλείας  που έγινε από όλους αυτό το διάστημα , κυρίως όμως αυτή προπονητή Ευθύμη Τσόρμπα.
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην πορεία αυτής της ομάδας, αλλά πάνω από όλα σε αυτά τα παιδιά που με υπομονή και πολλή δουλεία έφεραν την ομάδα σε αυτό το επίπεδο.
Καλή συνέχεια!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.