Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Π. Ηλία 3 - 1.

Αποδίδοντας ένα εκπληκτικό ποδόσφαιρο σε όλη σχεδόν την διάρκεια του αγώνα η ομάδα της Δόξας, επιβλήθηκε του αξιόμαχου  Άρη Π. Ηλία με σκορ 3-1.
Με το ξεκίνημα του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Τσιμτσιρίδη, έδειξαν και την μεγάλη
αγωνιστικότητα που τους διακατέχει αυτήν την περίοδο.
Ωραίοι και εξαιρετικοί συνδυασμοί και πλήρης..
..έλεγχος του παιχνιδιού σε όλα τα σημεία του γηπέδου.
Στο 3΄ μόλις λεπτό ο Βοτάρης με ένα δυνατό βολέ στέλνει μόλις άουτ την μπάλα.
Και ενώ η Δόξα πολιορκεί την εστία των φιλοξενουμένων χάνοντας αρκετές προσπάθειες για να ανοίξει το σκορ. Σε ανύποπτη και ξαφνική αντεπίθεση στο 12΄,ο Προφήτης κερδίζει πέναλτι σε ανατροπή ποδοσφαιριστή της μέσα στην μικρή περιοχή.
Την εκτέλεση του πέναλτι αναλαμβάνει να εκτελέσει ο Τόπκας, με τον τερματοφύλακα της ομάδας Γαϊτσή να λέει όχι, μπλοκάροντας την μπάλα.
Λίγα λεπτά αργότερα στο 14΄, μετά από έναν εξαιρετικό συνδυασμό, ο Κουτρούμπαλος από πλάγια θέση στέλνει την μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής του Προφήτη, ο προωθημένος Παρτσανάκης με κοντινό πλάσε στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ και γράφοντας το 1-0.
Ασταμάτητη πλέον η Δόξα επιδίδεται σε ένα εξαιρετικό ποδόσφαιρο με χαμένες όμως αρκετές ευκαιρίες για ένα ακόμη γκόλ.
Στο 20΄ ο Τσουλφαϊδης στην σέντρα σουτ που επιχειρεί από τα πλάγια, η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Στο 27΄ η κατάληξη ενός πάλι ωραίου συνδυασμού των ποδοσφαιριστών της Δόξας έφερε αυτήν την φορά και αποτέλεσμα. Ο Βασιλόπουλος βλέπει τον προωθημένο Κουντουρά  που με την σειρά του αυτός μέσα από την μικρή περιοχή πλασάρει τον τερματοφύλακα, γράφοντας το 2-0.
Στο 35΄ τε τα τετ του Παρτσανάκη με τον τερματοφύλακα του Προφήτη, αυτός στέλνει μόλις άουτ την μπάλα.
Μετά και το δεύτερο γκολ της ομάδας ήρθε και μια χαλάρωση από την πλευρά της Δόξας. Οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύονται και μη έχοντας πλέον άλλη επιλογή βγαίνουν μπροστά και την πιέζουν.
Έτσι στην εκπνοή του ημιχρόνου στο 45΄μειώνουν το σκορ σε 2-1 πετυχαίνοντας ένα γκολ,βάζοντας τους και πάλι στο παιχνίδι.
Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπαίνουν πιο δυναμικά και καλύτερα στο παιχνίδι.
Προσπαθούν να πιέσουν και να επιτύχουν την ισοφάριση. Κάτι που αντιμετωπίζετε με αποτελεσματικότητα από τους αμυντικούς της ομάδας.
Όσο τα λεπτά κυλούσαν η Δόξα ξαναβρίσκει τον ρυθμό της και ΄΄ βομβαρδίζει ΄΄ πλέον την εστία των φιλοξενουμένων.
Στο 65΄ συνδυασμός Δημητρίου Δ. και Παρτσανάκη μέσα στην περιοχή του Προφήτη ,ο τελευταίος το πλάσε που επιχειρεί στέλνει μόλις άουτ την μπάλα.
Στο 70΄ σέντρα ακριβείας από τα πλάγια μέσα στην μικρή περιοχή από τον Κουτρούμπαλο,ο Παρτσανάκης με απευθείας σουτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Προφήτη, γράφοντας έτσι το 3-1.
Το υπόλοιπο μέρος του παιχνιδιού κυλά με την Δόξα να είναι πλέον κυρίαρχη μέσα στο γήπεδο, και τον Προφήτη ανήμπορο να αντιδράσει για κάτι καλύτερο, παίζοντας και με έναν παίχτη λιγότερο από το 78΄,μετά από την αποβολή του Τοπούζη με κόκκινη κάρτα.
Στο 80΄ ο Κουτρούμπαλος είχε την ευκαιρία να επιτύχει και να μεγαλώσει το σκορ, όταν η κεφαλιά που επιχείρησε μέσα από την μικρή περιοχή κατέληξε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα.
Το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή, έφερε την ομάδα μας να παίρνει άλλους τρεις βαθμούς, ανεβάζοντας την έτσι στα ψηλά  σκαλοπάτια  της βαθμολογίας!

 Αρκετά καλός στην απόδοση του ο διαιτητής κ. Πασλαμούσκας, αν και έκλεισε τα ματιά στο πεντακάθαρο πέναλτι που θα μπορούσε να δοθεί υπέρ της Δόξας, με πολύ καλούς τους βοηθούς του κ. Σκουλή και Πίλτση.
 
Δόξα Εξαπλατάνου: Γαϊτσής, Κουντουράς (80΄Οξύζογλου), Γιαννούλτσης, Τσουλφαϊδης, Νάτσκος, Βοτάρης,Κουτρούμπαλος, Θωμάς Λ.(50΄Λαμπρίδης), Βασιλόπουλος, Θωμάς Γ.,Παρτσανάκης,(85΄Δημητριου Δ.) 
ΥΓ.
Τον Δημήτρη Σασαρίδη έναν ακόμη πρώην ποδοσφαιριστή της που τώρα αγωνίζεται με χρώματα του Προφήτη,τίμησε η διοίκηση της Δόξας για την μεγάλη του προσφορά στην ομάδα.
Ένας ποδοσφαιριστής που σίγουρα συνέβαλε σημαντικά με την παρουσία του για αρκετά χρόνια στην πορεία της ομάδας!


                                                          Απόκρουση πέναλτι του Προφήτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.