Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ξεκίνησε ο νέος προγραμματισμός της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.



Πάντα με την καθοδήγηση του νέου της προπονητή, Γιώργου Τσιμτσιρίδη και σε συνεργασία με ανθρώπους  της διοίκησης, στις αμέσως επόμενες μέρες θα δοθούν και τα  πρώτα δείγματα της φετινής πορείας που θα ακολουθήσει η ομάδας.
Πρώτο μέλημα της διοίκησης είναι η παραμονή εν μέρει του περσινού κυρίως κορμού των ποδοσφαιριστών, που με την προσθήκη κάποιων..
νέων σε θέσεις κλειδιά θα ενισχύσουν  ακόμη περισσότερο την ομάδα.
Έτσι αυτές τις μέρες ο πρόεδρος και ο προπονητής της ομάδας θα έρθουν σε επαφή με όλους τους ποδοσφαιριστές της περασμένης σεζόν ,ώστε να συζητηθούν οι προθέσεις της διοίκησης αλλά και οι δικές τους για την συνέχιση  της συνεργασία τους.
Επίσης πρέπει να σας τονίσουμε ότι έχουν γίνει και η πρώτες επαφές με νέους ποδοσφαιριστές χωρίς φυσικά να έχει οριστικοποιηθεί τίποτα, αλλά το θετικότερο είναι η πρόθεση κάποιων να ενσωματωθούν στο δυναμικό της Δόξας.
Προχωράμε πλέον με σταθερά βήματα, έτσι ώστε να κτίσουμε την ομάδα που όλοι θέλουμε!

5 σχόλια:

  1. άνοδος ή παραμονή ο στόχος μας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ti anodos re pali fouskosane ta muala sas,sotiria eukolh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομαδα εχει την ευκαιρία να φιαξει ομαδα για μια δεκαετία.Εκει που ολοι ζορίζονται εμεις εχουμε πολύ καλό υλικο που περιμένει ευκαρίες.Το θεμα είνε επιτελους να δουμε δικο μας παιδι για να χαρουμε μέσα απ τη καρδιά μας και όχι μόνο με νίκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Exete kanena diko sas paidi pou na kserei mpala.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.