Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Κάνοντας την αυτοκριτική μας.



Μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων  μπαράζ για την ανάδειξη του πρωταθλητή της  Α1 κατηγορίας, έκλεισε και η αυλαία των αγωνιστικών υποχρεώσεων όλων  των ομάδων  της κατηγορίας,(εκτός του Μ.Αλεξ. Ν.Μυλοτόπου που συνεχίζει τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο του στην Δ’ εθνική).
Η κάθε ομάδα πιστεύουμε έχει κάνει την αυτοκριτική της για την πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα,που θα πρέπει όμως  να τονίσουμε ότι ήταν  ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών .

 Όλες σχεδόν οι ομάδες ήταν απρόβλεπτες ,αν ρίξουμε λίγο μια ματιά στους πίνακες  των αγώνων θα δούμε ότι έγιναν παιχνίδια  που βάση της βαθμολογικής κατάταξης θα έπρεπε να είναι διαφορετικά τα αποτελέσματα. Αυτή ήταν και η ομορφιά του φετινού πρωταθλήματος, θεωρούμε πως δεν υπήρχαν οι πολύ  μεγάλες διαφορές δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων εκτός κάποιων μικρών εξαιρέσεων.
Στα του οίκου μας τώρα και κάνοντας και εμείς την δικιά μας αυτοκριτική, η ομάδα τερμάτισε στην όγδοη θέση με 43 βαθμούς, μια κατάταξη αρκετά καλή αλλά όχι και η αναμενόμενη , θα μπορούσε να ήταν και καλύτερη βάση των δυνατοτήτων της.
 Πως όμως και γιατί  χάθηκαν τόση βαθμοί;
Αν ανατρέξουμε  την μνήμη μας λίγο πίσω θα δούμε ότι είχαμε ένα πολύ κακό  ξεκίνημα στην έναρξη του πρωταθλήματος.Πρώτα το μοντάρισμα και το δέσιμο της ομάδας, λόγο του ότι είχαμε προβεί σχεδόν στην πλήρη ανανέωση της πλαισιώνοντας την με πολλά νέα και ταλαντούχα παιδιά  και δεύτερον στις  απώλειες βαθμών στους εντός έδρας αγώνες(5 νίκες ,6 ισοπαλίες και 5 ήττες),αν αθροίσετε σε βαθμούς τις ισοπαλίες και κάποιες (όχι όλες αν θέλετε για να μην είμαστε και πλεονέκτες)από τις ήττες και τις προσθέσετε στην τελική βαθμολογία θα βλέπατε που θα κατέληγε η ομάδα.
 Πως όμως έφτασε η Δόξα να συγκεντρώσει αυτούς τους βαθμούς και να μην αντιμετωπίσει κανένα σχεδόν πρόβλημα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και να παραμείνει άνετα και φέτος στην μεγάλη κατηγορία;
Με πολύ δουλειά και υπομονή  από όλους μα πιο πολύ από τον προπονητή μας τον Μάκη Δεμίρη, που πίστεψε σε αυτήν την ομάδα και σε αυτά τα παιδιά, και όλοι μαζί έδωσαν τα πάντα μέσα από την ψυχή τους για να την φτάσουν εκεί που πραγματικά της άξιζε να είναι.
Κάνοντας ένα εντυπωσιακό  δεύτερο γύρο με την συγκομιδή αρκετών βαθμών  εκτός έδρας,(5 νίκες,7 ισοπαλίες και 4 ήττες). 
Δεν χαρίστηκε και δεν υπέκυψε  σε κανέναν  και ότι πήρε το κέρδισε με την αξία της πάρα τα πολλά χτυπήματα που δέχτηκε αναίτια από διάφορες πλευρές.
Αυτή η ομάδα έχει πρόγραμμα , στόχους και οργάνωση για αυτό και έχει βάλει και τον πήχη αρκετά ψηλά για την νέα αγωνιστική  σεζόν.
  Η διοίκηση  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν για την φετινή πορεία της ομάδος, πρώτον τον προπονητή μας Μάκη Δεμίρη για την άψογη δουλειά και  συνεργασία μαζί του, και όλο το προπονητικό team,δεύτερον όλους τους παίχτες για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα και τρίτον  τους φιλάθλους μας για την βοήθεια και συμπαράσταση που προσφέρουν σε κάθε προσπάθεια της  ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ!!  
                          ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΓΙΑΤΙ  Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ!
                                                                                                                                          

1 σχόλιο:

  1. οπότε εφ όσον θελουμε τον κόσμο του χωριού κοντά μας πιστεύω θα προωθήσουμε περισσότερα νέα παιδιά στην πρώτη ομάδα όπως πχ και ο Ολυμπιακός προωθει πχ έλληνες αντι για ξένους.Είναι σημαντικό η ομάδα μας να εκφράζει το χωριό μας και να χαίρεται ο καθένας που πληρώνει εισιτήριο να βλέπει δικά του παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.