Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΝΙΚΗ ΑΞΟΥ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 0 - 0


Έκλεισε η αυλαία και  του φετινού πρωταθλήματος για την ομάδα της Δόξας,που έδωσε και το τελευταίο της παιχνίδι στο γήπεδο της Αξού με την τοπική ομάδα.
Ένας αγώνας σχετικά  αδιάφορος και για τις δυο ομάδες, μια και η βαθμολογική τους κατάσταση διαμορφώθηκε στα προηγούμενα παιχνίδια.
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον προπονητή της ομάδος μας  Μάκη Δεμίρη να χρησιμοποιήσει και παίχτες που δεν είχαν αρκετή συμμετοχή σε προηγούμενα παιχνίδια.

  Στα του αγώνα τώρα οι δυο ομάδες μπήκαν στο αγωνιστικό χώρο αρκετά χαλαρές, με λίγο πιο επιθετική την Δόξα που μόλις στο 2’ του αγώνα έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον  Παρτσανάκη που σε ένα τε τα τετ με τον τερματοφύλακα  έστειλε  την μπάλα μόλις λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.
 Στο 7’  σε μια αντεπίθεση της Αξού και ένα σουτ η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Δόξας.
Στο 19’ ο τερματοφύλακας σε σουτ του Λεμονάκη λίγο έξω από την μικρή περιοχή αποκρούει σωτήρια την μπάλα.
Με το σκορ να είναι στο 0-0 τελειώνει το πρώτο μέρος του αγώνα.
  Στο  δεύτερο μέρος τώρα οι ομάδες μπήκαν  πιο δυνατά και αποφασιστικά,
προσφέροντας  στους φίλους των ομάδων τους περισσότερες ευκαιρίες για ένα γκολ.
Η πιο σπουδαία φάση ήταν αυτή με τον Βασιλόπουλο στο 70’ που σε μια επέλαση  με την μπάλα από τα δεξιά μόλις λίγα μέτρα από την εστία κάνοντας ένα σουτ ο τερματοφύλακας διώχνει την μπάλα κόρνερ.
Στο 80’ο  Ουζούνης με ένα δυνατό σουτ έξω από την μικρή περιοχή η μπάλα  καταλήγει μόλις άουτ.
Έτσι  το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή βρίσκει τις ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον βαθμό της ισοπαλίας.
 Πρέπει πρώτα να ευχαριστήσουμε όλο το προπονητικό τιμ  ομάδας  και πάνω απ’ όλα να συγχαρούμε τον αρχιτέκτονα της τον προπονητή μας τον Μάκη Δεμίρη ,για όλη του την προσφορά και την αγάπη που έδειξε  στην ομάδα..Δεύτερον στους ποδοσφαιριστές μας ,που με όλες τους της δυνάμεις κράτησαν την ομάδα ψηλά  κατατάσσοντας την μες της καλύτερες ομάδες της Α1 κατηγορίας και τέλος όλους τους φιλάθλους για την στήριξη και την συμπαράσταση που έδειξαν.
 ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Αζναουρίδης,Δημητρίου Π,(Ουζούνης),ΣασαρίδηςSpaho,Μανελίδης, Παρτσανάκης,Καραμαριάς(Γιαννούλτσης),Γιόντης, ,ΒασιλόπουλοςΛεμονάκηςΔεμίρης(Κοροσιάδης).

 




1 σχόλιο:

  1. πολυ καλή προσπάθεια !το συμβούλιο μας είναι αστέρια όλοι! αν προωθήσουν και τα ταλέντα του χωριού μας θα είμαστε οι καλύτεροι των καλύτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.