Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Δόξα Εξαπλατάνου-Εδεσσαϊκός 0-1


Την ήττα  γνώρισε η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο της από τον  αποφασισμένο για την νίκη  Εδεσσαϊκό.
Ο αγώνας  ήταν  αρκετά καλός με τις δυο ομάδες να προσέχουν περισσότερο τις άμυνες τους ,αυτό είχε σαν συνέπεια να παιχτεί  περισσότερο παιχνίδι κέντρου χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες για γκολ. Το πρώτο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Εδεσσαϊκού να είναι λίγο  πιο επιθετική αλλά χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες.
Η ομάδα μας μετά το πρώτο τέταρτο ισορρόπησε το παιχνίδι βγήκε  μπροστά και προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα γκολ , χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Το πρώτο μέρος του παιχνιδιού στέλνει τις ομάδες στα αποδυτήρια χωρίς τέρματα.
Το δεύτερο μέρος τώρα ήταν πιο  δυνατό με περισσότερες ευκαιρίες για την ομάδα όπως αυτές στο 55’με τον Καραμαριά  δυνατό σουτ ,διώχνει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας ,
60’σέντρα του Βασιλόπουλου κεφαλιά ο Λεμονάκης ,η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι,
Στο 66’εκτελεση φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή από τον Σπάχο αποκρούει ο τερματοφύλακας του Εδεσσαϊκού,
και στο 79’μετά από ένα φάουλ από τα δεξιά ,απόκρουση των παιχτών μας προσωρινά , σέντρα από τα πλάγια η  μπάλα περνά  από αρκετά σώματα  και ο Βοτάρης από πολύ κοντά σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας μας κάνοντας το 0-1.
Με αυτό το αποτέλεσμα τελείωσε και το παιχνίδι, παρόλη την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίχτες της ομάδος μας για ένα τέρμα. θεωρούμε ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον  τον ένα βαθμό.
.ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΣ (Δεμίρης): Ξυλουργίδης,Τσουλφαιϊδης Κ., Spaho,, Γιαννούλτσης,Σασαρίδης Γιόντης (Μάτζιος),  Ουζούνης, Μανελίδης,Καραμαριάς  ,Βασιλόπουλος (Παρτσανάκης), Λεμονάκης, (Μανογλής)
.






2 σχόλια:

  1. Αφήσαμε ένα βαθμό τζάμπα! μπράβο στην ομάδα για την προσπάθεια ομως! μπράβο σε όλα τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχουν πουθενά οι συνθέσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.