Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Σε μεταγραφικούς ρυθμούς.



Σε έντονους μεταγραφικούς ρυθμούς κινείται αυτό το διάστημα η Δόξα Εξαπλάτανου, με στόχο την ενίσχυση της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Η Διοίκηση πιστή στην υπόσχεση που έχει δώσει στους φίλους της, προχωρεί στις ανάλογες κινήσεις προκείμενου  να κλείσει το συντομότερο δυνατό τα μεταγραφικά θέματα  της ομάδας.
Πρώτο μέλημα της είναι η διατήρηση του βασικού κορμού της  και η ενίσχυση της σε βασικές θέσεις, εστιάζοντας περισσότερο στο πρόβλημα που αντιμετώπισε την  περασμένη αγωνιστική  σεζόν.
Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα αυτών των επαφών αρχικά με ορισμένους από  τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, είχαν θετική έκβαση, όπως  και οι προτάσεις  νέων μεταγραφών, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν μετά  την ολοκλήρωση ορισμένων ακόμη σημαντικότερον επαφών.
Επίσης  εντός των επόμενων ημερών θα σας ανακοινώσουμε και επίσημα πλέον το όνομα του ανθρώπου που θα οδήγηση την ομάδα στην επίτευξη των υψηλών αγωνιστικών  στόχων της.
Ένα  από τα θετικά στοιχεία που έχει αποκόμισει αυτό το διάστημα η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου, είναι η πρόθεση ορισμένων ποδοσφαιριστών να ενταχτούν στο δυναμικό της ομάδας, κάτι που επιβεβαιώνει την οργάνωση και την απόλυτη συνέπεια των διοικούντων απέναντι τους.

2 σχόλια:

  1. το όνομα του ανθρώπου που θα οδηγήσει την ομάδα ψηλα! ο προπονητής μας δηλαδή!!!!!!Για να δούμε τι καλό θα ακούσουμε !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έχουμε κανά νέο από προπονητή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.