Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΟ ΦΙΛΩΤΕΙΑΣ -ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 1 -2


 Στο γήπεδο της φιλώτειας και με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικρατούσε, οι φίλαθλοι και  των δυο ομάδων απόλαυαν το τοπικό ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟ Φιλώτειας  και Δόξας Εξαπλατάνου.
Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να δείχνουν σαφώς επηρεασμένες  από το άγχος του ντέρμπι ,αλλά και ακόμη πιο πολύ από την  παρατεταμένη  διακοπή των αγώνων. Για την ομάδα μας ακόμη περισσότερο γιατί  υπήρχαν πάλι λόγω τραυματισμών και κάποιες βασικές απουσίες παιχτών.

Μετά το 20’  η ομάδα μας άρχισε να συνέρχεται και να δημιουργεί τις πρώτες ευκαιρίες  της, όπως στο 30’ και μετά από μια πλάγια σέντρα από τα δεξιά σε σουτ  του Βασιλόπουλου η μπάλα βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι  και καταλήγει  άουτ.
Στο 40’ μόνος  ο Παρτσανάκης στέλνει ελάχιστα έξω την μπάλα.
Στο 42’ο Ουζούνης κάνει  ένα δυνατό σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και  μπλοκάρει ο τερματοφύλακας .
Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με την ομάδα μας σαφώς  καλύτερη αλλά χωρίς τέρματα.
Στη επανάληψη τώρα του παιχνιδιού οι παίχτες μας μπαίνουν στο γήπεδο πιο αποφασισμένοι  για το θετικό αποτέλεσμα, αυτό έρχεται πολύ γρήγορα ,μόλις στο 47΄ ο Ουζούνης παίρνει τη μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και περνώντας σχεδόν όλη την αμυντική γραμμή των αντιπάλων και με εξαιρετικό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1..
Λίγα λεπτά αργότερα στο 51΄μετά από μακρινή μπαλιά του Καραμαριά βγάζει τετ α τετ τον Παρτσανάκη και αυτός στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας το σκορ για την ομάδα μας σε 0-2..
Από κείνη τη στιγμή και μετά  θεωρώντας ότι το παιχνίδι είχε πλέον ξεκαθαρίσει, έδωσε την ευκαιρία στους αντιπάλους να δημιουργήσουν ευκαιρίες για γκολ. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα στο 57΄σε σουτ λίγο  έξω από τη μεγάλη περιοχή ο Λεμονίδης να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος μας κάνοντας το 1-2.
Στη συνέχεια η αντίπαλη ομάδα  πίεσε αρκετά για να πετύχει και δεύτερο τέρμα αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αυτή η πίεση των αντιπάλων μας αφύπνισε και έτσι δημιούργησαν κι άλλες ευκαιρίες ώστε το αποτέλεσμα να ήτανε μεγαλύτερο αν οι τελικές προσπάθειες είχαν πετύχει τον στόχο τους.
Το σφύριγμα της λήξης βρίσκει την ομάδα  να παίρνει τους 3 βαθμούς του αγώνα και να της δίνει πλέον άνεση για τη συνέχεια της πορείας της.Για μια ακόμη φορά πρέπει να τονίσουμε την πολύ καλή απόδοση όλων των παιχτών  μας αποδεικνύοντας σε όλους το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο που βρίσκονται, δικαιώνοντας έτσι και την εξαιρετική δουλειά του προπονητή μας Μάκη Δεμίρη,



4 σχόλια:

  1. ekei ekei sto A topiko..xaxaxa etsi mprabo paidia prwtos o almwpos k meta o exaplatanos edw sthn almwpoia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mprabo se ola ta paidia tis omados!!!!apodixane se oloys poso omada hmastai,kai bolosate orismena stomata.sixaritiria.....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η ομάδα μας, δημιουργεί σιγά σιγά την εικόνα οργανωμένου συλλόγου με προοπτικές για το μέλλον.Αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι και ισχυρότεροι απο τη ''φίλη'' Φιλώτεια.
    Η ομάδα μας με αυτό το υλικό και αυτό το προπονητή δείχνει ότι είναι ικανή για σπουδαία πράγματα! Αξίζει ο κόσμος του χωριού να στηρίξει τη Δόξα μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. twra exoume me edessaiko elate oloi sto ghpedo k bohtheiste mas na pame poio pshla.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας. Τα ευπρεπή σχόλια σας δείχνουν πολιτισμό!
Ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.