Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Δόξα Εξαπλατάνου - Εδεσσαϊκός 0 - 4 (Φιλικό)

Το πρώτο επίσημο φιλικό της τεστ έδωσε η ομάδα της Δόξας μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό χάνοντας με σκορ 4-0.
Ο Εδεσσαϊκός καλύτερος στο παιχνίδι φάνηκε να είναι πιο έτοιμος καθώς έχει ξεκινήσει νωρίς την προετοιμασία του  παίζοντας ήδη το τέταρτο φιλικό του αγώνα.
Η ομάδα μας έδειξε σαφώς πιο κουρασμένη καθώς βρίσκεται ακόμη στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της,αν και με αρκετές ελλείψεις,

Οι σημαντικότερες αλλαγές στους κανονισμούς διαιτησίας που ισχύουν σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα

Οι σημαντικότερες είναι οι πιο κάτω και είναι καλό να τις έχουμε όλοι υπόψη ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν...
1) Στην περίπτωση προφανούς ευκαιρίας για γκολ μέσα στην περιοχή μέχρι τώρα είχαμε κόκκινη και πέναλτι. Τώρα, αν ο αμυντικός ή ο τερματοφύλακας προσπαθήσει να παίξει την μπάλα και στην προσπάθεια του ανατρέψει τον επιτιθέμενο, τότε έχουμε κίτρινη και πέναλτι και όχι κόκκινη όπως ίσχυε μέχρι σήμερα. Αν όμως κράτησε, τράβηξε ή έσπρωξε τον επιθετικό ή δεν είχε πιθανότητα να παίξει την μπάλα είναι κόκκινη. Επίσης είναι κόκκινη αν το μαρκάρισμα κριθεί αντιαθλητικό.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Με στόχους και φιλοδοξίες η ΄΄πρώτη΄΄ της Δόξας Εξαπλατάνου!

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε σήμερα Τέταρτη 17-08 -2016 ,την προετοιμασία της για την νέα  αγωνιστική χρονιά η ομάδα της Δόξας  Εξαπλατάνου.
Όλοι ήταν εκεί, Διοίκηση ,προπονητικό team και φυσικά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ,πιστοί στο πρώτο ραντεβού τους !
Tο ξεκίνημα έγινε με τον καθιερωμένο αγιασμό και εν συνεχεία ακολούθησε το πρώτο πρόγραμμα της προετοιμασίας υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη του προπονητή της

Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Ο Mουρατάκης Θεόδωρος στην Δόξα!



Σε μια ακόμη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου αποκτώντας τον 18 χρόνο μεσοεπιθετικό Μουρατάκη  Θεόδωρο.
Ο νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αποκτήθηκε από την ομάδα της Νίκης Βορεινού.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ο Παναγιώτης Σαββίδης στην Δόξα Εξαπλατάανου.


Με μια ακόμη σημαντική μεταγραφή η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου ανεβάζει ακόμη περισσότερο τον πήχη των στόχων της την  φετινή αγωνιστική χρονιά.
Παναγιώτης Σαββίδης , ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ,21 ετών, μέσο επιθετικός, και είναι αυτός που η διοίκηση ευελπιστεί πως θα βοηθήσει  σημαντικά την ομάδα.