Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Ριζού -Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 8.

Σε εύκολη υπόθεση εξελίχτηκε τελικά ο εκτός έδρας αγώνας της Δόξας Εξαπλατάνου μέσα στο γήπεδο της Δόξας Ριζού.Το αποτέλεσμα από μόνο του δεν χρίζει και ιδιαίτερη κρητική ,καθώς ο αντίπαλος έδειξε πως δεν είχε τις αγωνιστικές δυνατότητες να αντιμετωπίσει την ομάδα μας.
Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα κλείδωσε το παιχνίδι πολύ νωρίς πετυχαίνοντας στο πρώτο τέταρτο του αγώνα  ήδη τρία τέρματα.

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

H βαθμολογία της Α1 κατηγορίας.


Τα σημερινά αποτελέσματα της 10ης αγωνιστική του πρωταθλήματος έφεραν και αρκετές ανακατατάξεις στην βαθμολογία της κατηγορίας ,με αρκετές ομάδες να είναι σε θέση αναπνοής η μια από την άλλη.
Δείτε αναλυτικά:

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής.


Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην ΕΠΣ Πέλλας:

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Άρης Αμπελειών 0 - 0.

Ένα πολύ  καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του Εξαπλατάνου από δυο εξίσου καλές ομάδες που σίγουρα η βαθμολογική τους κατάταξη τις αδικεί.
Η Αμπελείες  μια ομάδα αρκετά καλή στημένη κατάλληλα, κατάφερε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού να πάρει  αυτό που ήθελε , κρατώντας την εστία της  ανέπαφη.
Ένα παιχνίδι με γρήγορους ρυθμούς και συνεχή ανεβοκατέβασμα της μπάλας στις δυο εστίες των ομάδων με την Δόξα  πάντα πιο επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της.

O Μιχάλης Μαυρίδης ο νέος τεχνικός της Δόξας.


Στο πρόσωπου του προπονητή  Μιχάλη Μαυρίδη κατέληξε τελικά μετά από αρκετή διερεύνηση  η διοίκηση της Δόξας Εξαπλατάνου.
Ο έμπειρος τεχνικός με πολυετή πορεία σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά πρωταθλήματα θα είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει την ομάδα στη  εκπλήρωση των στόχων της.

Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Δόξα Μανδάλου 4 - 1.

Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Δόξα τις  τελευταίες ημέρες σχετικά με την αλλαγή του προπονητή της, οι ποδοσφαιριστές της στάθηκαν αντάξιοι των περιστάσεων .
Μπήκαν στο γήπεδο ενωμένοι σαν μια γροθιά δείχνοντας  τις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας.
Αγωνιστικά τώρα το παιχνίδι δεν χρίζει και ιδιαίτερης κρητικής καθώς μέσα στο γήπεδο έγινε αισθητή  η διαφορά δυναμικής των δυο ομάδων.

Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Πρόγραμμα αγώνων 18 ως 22 Νοεμβρίου 2015

 
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της εμβόλιμης αγωνιστικής της Τετάρτης και του Σαββατοκύριακου 21 και 22 Νοεμβρίου του 2015 στην ΕΠΣ Πέλλας:

Η κλήρωση της 3ης φάσης των αγώνων κυπέλλου.

 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΣ Πέλλας η κλήρωση της 3ης φάσης των αγώνων Κυπέλλου.
Τα ζευγάρια που ανέδειξε είναι τα εξής: 

Παρελθόν ο Γιάννης Τσαμαρδός.


Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία της  Δόξας ο προπονητής Γιάννης Τσαμαρδός,οι δυο πλευρές με κοινή τους απόφαση έληξαν την συνεργσία τους.

Αναγέννηση Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 0.

  Ένα  καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Αναγέννησης Γιαννιτσών, με τους γηπεδούχους τελικά να παίρνουν στο τέλος τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς να υπάρχουν οι μεγάλες φάσεις στις δυο εστίες των ομάδων, με την Δόξα όμως  να έχει τον ελέγχο και την κατοχή της μπάλας σχεδόν σε όλη την διάρκεια του ημιχρόνου ,αλλά να υστερεί στην τελική της προσπάθεια.
Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έδειχναν και αυτοί να υστερούν αρκετά στην οργάνωση αλλά και στην τελική  προσπάθεια του παιχνιδιού.

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Δόξα Εξαπλατάνου - Όλυμπος Αψάλου 3 - 0.

 Βαθμολογική ανάσα έδωσε στην Δόξας η νίκη μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο την αξιόμαχη ομάδα του Όλυμπου Αψάλου.
 Ένα αρκετά καλό παιχνίδι  με την Δόξα σαφώς καλύτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, με αρκετά χαμένες ευκαιρίες  που θα της έδιναν το δικαίωμα να είχε κλειδώσει το σκορ από το πρώτο  μέρος της αναμέτρησης.
 Μπήκε αρκετά δυνατά στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα.