Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου - Νίκη Βορεινού 0 - 0.

Παράσταση για έναν ρόλο μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις το παιχνίδι κυπέλλου της Δόξας με την Νίκη Βορεινού.
Στο ποδόσφαιρο όπως ξέρουμε δεν υπάρχουν λογικές και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
Αυτό συνέβη και στον συγκεκριμένο αγώνα. Ολοκληρωτική υπεροχή της Δόξας ,άπειρες χαμένες ευκαιρίες αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής


Δείτε πως ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των ομάδων για τους αγώνες κυπέλλου, σήμερα Κυριακή.

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Aποτελέσματα αγώνων Σαββάτου.

 
Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων Κυπέλλου του Σαββάτου.

Ο Βαγγέλης Βακιάνης στην Δόξα Εξαπλατάνου.

Με μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση κλείνει την αυλαία των μεταγραφών της η Δόξα Εξαπλατάνου εντάσσοντας στο δυναμικό της τον εξαιρετικό και ταλαντούχο επιθετικό Βαγγέλη Βακιάνη.
Η παρουσία του στην ομάδα σίγουρα σημαντική, καθώς οι ποδοσφαιρικές του ικανότητες θα δώσουν άλλη πνοή στην επιθετική γραμμή της Δόξας.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Οι διαιτητές των αγώνων Κυπέλλου.

Δείτε τους διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν τους αγώνες κυπέλλου, το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Αυγούστου,όπως και της Τετάρτης 3 Σεπτεμβρίου του 2014.
Ολοι οι αγώνες ξεκινούν 17:30.

Ο Άρης Τσάβος στην Δόξα.


Λίγες ημέρες πριν λήξει  η μεταγραφική κίνηση των ομάδων ,η διοίκηση της  Δόξας συνεχίζει να ενισχύει το υπάρχων ποδοσφαιρικό της δυναμικό.
Έτσι προχώρησε στην απόκτηση του έμπειρου  μεσοεπιθετικού  Άρη Τσάβου. Παλιότερα ποδοσφαιριστή του Εδεσσαϊκού και πρόσφατα της Ελπίδας Εδέσσης,

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου-Βέροια (Κ20) 1 - 2.

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Δόξας, η φιλική αναμέτρηση της ομάδας  μας με την αντίστοιχη της Βέροιας(Κ20).
Ένα πολύ καλό παιχνίδι που κινήθηκε με γρήγορες εναλλαγές της μπάλας δημιουργώντας ταυτόχρονα καλές φάσεις και στις δυο περιοχές των ομάδων.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι είχαν περισσότερο χρόνο την κατοχή της μπάλας, πιέζοντας αρκετά ψηλά την Δόξα. Συνέπεια αυτής της πίεσης ήταν να πετύχει και ενα γκολ στο πρώτο τέταρτο.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα αγώνων Κυπέλλου.

 
 Αρχίζουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων της Ε.Π.Σ. Ν. Πέλλας, με την πρώτη αγωνιστική της πρώτης φάσης του κυπέλλου ερασιτεχνών.
Η ομάδα μας φιλοξενεί μέσα στο γήπεδο της Αριδαίας ,(λόγο το ότι εκτίει την ποινή της μιας αγωνιστικής της περσινής σεζόν) την Νίκη Βορεινού.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Άρης Λουτρακίου – Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 1 (Φιλικό)

Νικηφόρο ήταν το πρώτο φιλικό παιχνίδι που πραγματοποίησε η Δόξα μέσα στο Λουτράκι με τον τοπικό  Άρη. Ένα παιχνίδι που έδωσε την ευκαιρία και στους δυο προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει φυσικά και  των επισήμων αγώνων Κυπέλλου που ξεκινά την επόμενη εβδομάδα.
Ένα παιχνίδι που κινήθηκε σχετικά σε γρήγορους ρυθμούς παρά το ότι οι ομάδες βρίσκονται ακόμη στο στάδιο της προετοιμασίας.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Η κλήρωση των αγώνων Κυπέλλου.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 21/8 στο Ξενιτίδειο στην Αριδαία η κλήρωση για την πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε αναλυτικά όλους τους ομίλους:


Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πρόγραμμα φιλικών αγώνων.

Συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία της Δόξας με τον προπονητής της   Αντώνη Σαμπουντζή να ολοκληρώνει σχεδόν την  πρώτη φάση  προετοιμασίας της ομάδας.
Δείγματα της  αγωνιστικής κατάστασης θα δοθούν από τα πρώτα επίσημα test που έχει προγραμματιστεί να δώσει η ομάδα τις επόμενες ημέρες.
Έτσι ανακοινώθηκαν και τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που θα δοθούν το διάστημα αυτό.

Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Αλλαγή Τόπου και Ώρας Κλήρωσης Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Πέλλας

Σας γνωρίζουμε , ότι με απόφαση της Επιτροπής Κυπέλλου της Ένωσής μας, η κλήρωση των Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας δικαιοδοσίας ΕΠΣ Πέλλας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2014/2015 , θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΞΕΝΙΤΙΔΕΙΟΥ Πνευματικού

Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Και ο Βασίλης Τσόρμπας στην Δόξα.

Ένα από τα πιο σπουδαία και ανερχόμενα νέα ταλέντα της κατηγορίας, που στο πέρασμα του από ομάδες της Α1 έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις, ο Βασίλης Τσόρμπας ανήκει πλέον στο δυναμικό της Δόξας Εξαπλατάνου.
''Μήλον την έριδος'' για πολλές ομάδες της κατηγορίας και όχι μόνο. Παίκτης της Ελπίδας Εδέσσης την περασμένη αγωνιστική σεζόν,

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Η ΄΄πρώτη΄΄ της Δόξας Εξαπλατάνου.

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες και με στόχο  μια πολύ καλή πορεία  στην φετινή αγωνιστική σεζόν, ξεκίνησε σήμερα  Δευτέρα  Αυγούστου  η προετοιμασία της Δόξας  Εξαπλατάνου,  υπό την καθοδήγηση φυσικά του προπονητή της  Αντώνη  Σαμπουντζή .
Όλοι ήταν εκεί διοίκηση, προπονητές  και φυσικά το σύνολο των ποδοσφαιριστών πιστοί στο ραντεβού της ομάδας.

Κυριακή 3 Αυγούστου 2014

Ανανέωσαν και οι Αφοί Θωμά.

Με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες ξεκινά την προετοιμασία της αύριο Δευτέρα 4 Αυγούστου η Δόξα Εξαπλατάνου.
Έτσι σταδιακά ολοκληρώνει τις όποιες μεταγραφικές εκκρεμότητες υπήρχαν με ότι έχει να κάνει στις ανανεώσεις των ποδοσφαιριστών της.

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το λαϊκό γλέντι της Δόξας

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες Σάββατο 2  Αυγούστου το λαϊκό γλέντι της Δόξας Εξαπλατάνου.
Πλήθος κόσμου μικρή και μεγάλη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας στηρίζοντας με την παρουσία τους για μια ακόμη φορά την εκδήλωση!  .
Με τους ήχους από το ‘’Ακριτικό Μεράκι΄΄ όλοι διασκέδασαν και χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.