Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Η ΕΠΣ Πέλλας στο διεθνές τουρνουά ROMA CAPUT MUNDI

Έφθασε το μεσημέρι στην Ρώμη η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας προκειμένου να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά ROMA CAPUT MUNDI.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ξεκινούν την Τρίτη 25-2-2014 και ώρα Ελλάδας 15.30 όπου η μικτή ομάδα της ΕΠΣ Πέλλας θα αντιμετωπίσει την περιφεριακή ομάδα της Λάτσιο.
Οι επόμενοι αγώνες της μικτής μας ομάδας είναι :

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Aναβάλλονται οι αγώνες το επόμενο Σαββατοκύριακο 1&2 - 3 -2014.

Αναβάλλονται οι αγώνες της επόμενης αγωνιστικής σε όλες τις κατηγορίες, εξαιτίας του τουρνουά Roma Caput Mundi όπου συμμετέχει η Μικτή Πέλλας, ενώ και την μεθεπόμενη Τετάρτη θα διεξαχθεί, ο τελικός κυπέλλου ερασιτεχνών του νομού μας. Διαβάστε τις δύο ανακοινώσεις της Ένωσης.

Η βαθμολογία της Α1 κατηγορίας

Η ολοκλήρωση της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας,διαμόρφωσε χωρίς σημαντικές αλλαγές τον βαθμολογικό πίνακα της κατηγορίας.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής.


Ολοκληρώθηκε και η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας,με τα αποτελέσματα των αγώνων να διαμορφώνονται ως εξής:

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πρόσκληση του Μ.Σ. Μ.Λουντέμη από το Σέρβικο Προξενείο.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2014, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ‘’Μ. Λουντέμης’’ κ. Φ. Αραμπατζής, παρευρέθηκαν στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, ύστερα από πρόσκληση του Σερβικού Προξενείου το οποίο  όπως είναι γνωστό διατηρεί άριστες σχέσεις τόσο με το Δήμο Αλμωπίας όσο και με το Σύλλογο....

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Ανακοίνωση από το Δ.Σ΄΄ΔΟΞΑΣ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ΄΄


Μετά τις παραιτήσεις των τελευταίων ημερών,το Δ.Σ.της ομάδας και ο πρόεδρός της Δημήτρης Βασιλειάδης ευχαριστούν θερμά.Τον πρώην προπονητή της..

Εθνικός Γιαννιτσών - Δόξα Εξαπλατάνου 5 - 0.

Την ήττα γνώρισε η Δόξα μέσα στην αφιλόξενη και πολύ προκλητική έδρα του Εθνικού Γιαννιτσών. Δείγμα της κακής φιλοξενίας που αντιμετώπισε η αποστολή της Δόξας, ήταν η μη  παρουσία έστω ενός παράγοντα στο να χαιρετίσει τυπικά την ομάδα. Κάτι που φάνηκε και στην συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών αλλά και ανθρώπων του πάγκου, προκαλώντας

Η βαθμολογία της 23ης αγωνιστικής στην Α1.



Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Α1 κατηγορίας ,μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της Κυριακής.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής.


Ολοκληρώθηκε και η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Έγιναν οι ορισμοί των διαιτητών,που θα σφυρίξουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας.
Τον αγώνα της ομάδα μας ορίστηκε να διευθύνει ο αξιόλογος διαιτητής κ. Ατζαμιδάκης με βοηθούς τους κ. Ταγκαλίδη και Σταμανίκη. 

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

H ΄΄πρώτη΄΄ του Βασίλη Σαμαρά στην Δόξα.

Με μεγάλη ικανοποίηση και ανακούφιση, μετά τα τελευταία αρνητικά γεγονότα που συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην ομάδα, δέχτηκαν οι φίλοι αλλά κυρίως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας την κάλυψη θέσης του προπονητή.
Έτσι την πρώτη του προπόνηση με τους ποδοσφαιριστές του, πραγματοποίησε ο νέος τεχνικός της Βασίλης Σαμαράς.
Αρχικά, αφού έγινε η παρουσίαση του από τον πρόεδρο της ομάδας Δημήτρη Βασιλειάδη αλλά και απο σύσσωμη όλη τη διοίκηση, ακολούθησε..

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

O Βασίλης Σαμαράς νέος προπονητής της Δόξας!

Μετά την απρόσμενη και αιφνίδια παραίτηση του προπονητή της,η διοίκηση λειτουργώντας με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας,κινήθηκε άμεσα για την κάλυψη της θέσης του προπονητή.
Πρώτος στις προτιμήσεις της διοίκησης ήταν ο Βασίλης Σαμαράς.Μετά τις πρώτες επαφές,οι δυο πλευρές ήρθαν σήμερα σε συμφωνία και έτσι ο έμπειρος και..

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Παρελθών για την Δόξα ο προπονητή της Γιώργος Τσιμτσιρίδης.

Την παραίτηση του υπέβαλε στην διοίκηση της ομάδας ο μέχρι πρότινος προπονητής της Δόξας Γιώργος Τσιμτσιρίδης.
Παραίτηση η οποία και έγινε δεκτή από  όλα τα μέλη του συμβουλίου.
Το Δ.Σ. τον  ευχαριστεί θερμά για την μεγάλη και σημαντική  προσφορά του στην μέχρι τώρα..

Πρόγραμμα αγώνων Σαββατοκύριακου.

 
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου,15 και 16 Φεβρουαρίου του 2014:

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Δόξα Εξαπλατάνου – Αλμωπός Αριδαίας 1 – 3.

Με την παρουσία πολλών φίλων του ποδοσφαίρου από όλοι την Αλμωπία, έγινε το τοπικό ντέρμπι της επαρχίας. Ένα παιχνίδι που βρήκε την Δόξα να καταφέρνει να ΄΄χαρίσει΄΄ τελικά την νίκη στον Αλμωπό, καθώς είχε την ευκαιρία κυρίως βάσει της απόδοσης της στο πρώτο μέρος να είχε κλειδώσει το αποτέλεσμα.
Παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες η Δόξα, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, σε αντίθεση με τον Αλμωπό που έδειχνε να είναι αρκετά αγχωμένος και νευρικός στις προσπάθειες του.
Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα οι γηπεδούχοι

Η βαθμολογία της 22ης αγωνιστικής στην Α1.


Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Α1 κατηγορίας,μετά και την ολοκλήρωση των αγώνων της Κυριακής:

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής

  Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής , ολοκληρώνοντας έτσι και την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας:

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Νίκος Μάνεσης στην Ανατολική Αλμωπία και Εξαπλάτανο.

Την Τρίτη 4/2 ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA εκτός των υπολοίπων χωριών της Αλμωπίας επισκέφτηκε και τον Εξαπλάτανο στα πλαίσια της εκπομπής ‘’60΄ Ελλάδα’’ που επιμελείται και παρουσιάζει ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Μάνεσης.
Την Τρίτη το πρωί υποδέχτηκαν στην πλατεία του χωριού το γνωστό δημοσιογράφο και το επιτελείο του ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γ. Κοροσιάδης, ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου Εξαπλατάνου ‘’Μ. Λουντέμης’’,

Οι διαιτητές των αγώνων του Σαββατοκύριακου.

 
Δείτε τους διαιτητές που ορίστηκαν να σφυρίξουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Τον αγώνα της ομάδας μας ορίστικε να διευθύνει ο κ. Ροδοβίτης Γ.,με βοηθούς τους κ. Σίπκα Ιωαν. και Τρυψιάνη Ε.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Eλπίδα Έδεσσας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2.

Παίζοντας ένα εντυπωσιακό δεύτερο ημίχρονο η Δόξα κατάφερε να ανατρέψει το σε βάρος 2-0 σκορ του πρώτου μέρους,φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο έγινε ένας πολύ καλός και δυνατός αγώνας, με κύριο χαρακτηριστικό το μεγάλο πάθος για την νίκη, αποζημιώνοντας τους φίλους του ποδοσφαίρου οι οποίοι  βρέθηκαν στο γήπεδο της Ελπίδας.  Δικαιολογώντας  ταυτόχρονα τις δυνατότητες, αλλά και την βαθμολογική κατάταξη των δυο ομάδων.
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις ομάδες να..

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Αποτελέσματα αγώνων Σαββάτου.


Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων του Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας:

Ευχαριστήριο από τους: Α.Σ. Δόξας Εξαπλατάνου και Μ.Σ. Μενέλαου Λουντέμη.

Οι σύλλογοι  του Α.Σ Δόξας  Εξαπλατάνου και Μ.Σ. Μενέλαου Λουντέμη ευχαριστούν θερμά, όλους τους  γνωστούς και αγνώστους φίλους που με την παρουσία τους τίμησαν  την εκδήλωση μας, τους χορηγούς μας, η προσφορά των οποίων ήταν σημαντική  και φυσικά όλους όσους βοήθησαν εθελοντικά  ο καθένας με τον δικό του τρόπο, ώστε να πραγματοποιηθεί