Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Ολυμπιακός Γαλατάδων 1 - 0 .


Την αγωνιστική ανοδική της πορεία επιβεβαίωσε η ομάδα της Δόξας επικρατώντας μέσα στο γήπεδο της με σκορ 1-0,του πολύ καλού και σκληρού της αντιπάλου Ολυμπιακού Γαλατάδων.
 Παιχνίδι που με το ξεκίνημα του έδειξε και τις προθέσεις των ομάδων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας τελικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες αλλά και στην πολύ καλή και πάνω από όλα σπουδαία εμφάνιση της Δόξας,που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με μόνη σκέψη να πάρει το παιχνίδι.Πολύ καλός και δυνατός αγώνας που μέχρι και το τελευταίο λεπτό

Οι βαθμολογία της 10ης αγωνιστικής στην Α1.



Δείτε πως διαμορφώθηκε η βαθμολογία της Α1 κατηγορίας,μετά και τα  αποτελέσματα της Κυριακής.



Τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής.

Ολοκληρώθηκε και η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.
Τα αποτελέσματα που σημειώθηκαν σήμερα Κυριακή έχουν ως εξής: 

Tο ΄΄οικογενειακό'' γεύμα της ομάδας!

Την διατήρηση του καλού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα επιχείρησε να διατηρήσει  η διοίκηση της Δόξας, καλώντας όλους τους ποδοσφαιριστές της και φυσικά όλο το προπονητικό ΄΄team΄΄ της,σε γεύμα που παρέθεσε χθες σε γνωστή ταβέρνα του χωριού.
Η βραδιά κύλισε με άφθονο φαγητό και συζήτηση γύρω από την πορεία της ομάδας,χωρίς φυσικά να λείπουν και τα πειράγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών αλλά

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

Ανακοινώθηκε ο πίνακας των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους αγώνες του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε αναλυτικά τους ορισμούς:

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής

Με την διεξαγωγή και των αγώνων της Κυριακής, ολοκληρώθηκε και η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πέλλας.
Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:


Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

Δείτε τους διαιτητές που κληρώθηκαν να σφυρίξουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας,για το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νοεμβρίου του 2013.

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - Εθνικός Γιαννιτσών 3 - 0.


Ένα πολύ καλό παιχνίδι με κύρια χαρακτηριστικά την δύναμη και το πάθος για την νίκη, πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Δόξας με αντίπαλο την πολύ καλή ομάδα του Εθνικού Γιαννιτσών.
Ένα παιχνίδι που κρίθηκε τελικά στο δεύτερο μέρος του αγώνα, με την Δόξα πιο έτοιμη και αποφασισμένη για το τελικό αποτέλεσμα.
Από τα  πρώτα λεπτά του παιχνιδιού είχαμε τις δυο ομάδες να κυνηγούν και να διεκδικούν την μπάλα με αρκετή δύναμη. Ανεβοκατεβάσματα της μπάλας και στις δυο εστίες ,

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Οι διαιτητές των αγωνών της Τετάρτης.


Δείτε τους διαιτητές των αγώνων της Τετάρτης στην ΕΠΣ Πέλλας.
Την αναμέτρηση του αγώνα της ομάδας μας επιλέχτηκε να διευθύνει ο κ. Ροδοβίτης.

Πρόγραμμα αγώνων Τετάρτης και Σαββατοκύριακου.

 
Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων της ΕΠΣ Πέλλας,για την Τετάρτη 13-11-2103 και του Σαββατοκύριακου 16 και 17 Νοεμβρίου του 2013.
Μετά τον αγώνα της Τετάρτης η ομάδα μας κάνει το ρεπό της.


Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Aλμωπός Αριδαίας - Δόξα Εξαπλατάνου 2 - 2.

Μεταμορφωμένη αγωνιστικά συγκριτικά με το τελευταίο της παιχνίδι εμφανίστηκε η ομάδα της Δόξας,στο παιχνίδι που έδωσε στο γήπεδο του Αλμωπού.
Το ισόπαλο αποτέλεσμα σίγουρα την αδικεί καθώς παρουσιάστηκε καλύτερη από τους γηπεδούχους σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.Κύριος πρωταγωνιστής στη διαμορφωση του αποτελέσματος ο διαιτητής του αγώνα που με δυο σκληρές του υποδείξεις

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου.


Δόθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας,για το Σαββατοκύριακο  09 και 10 Νοεμβρίου του 2013.
Δείτε αναλυτικά τον πίνακα:

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Το πρόγραμμα αγώνων του Σαββατοκύριακου.

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου 09 και 10 Νοέμβριου του 2013 στην ΕΠΣ Πέλλας,όπως επίσης και η εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης 13-11-2013.
Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα: 





Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου- Ελπίδα Έδεσσας 0 - 3.

Αγνώριστη αγωνιστικά σε σχέση με τα τελευταία της παιχνίδια εμφανίστηκε η ομάδα της Δόξας στον αγώνα που έδωσε μέσα στο γήπεδο της με την Ελπίδα Έδεσσας.
Σίγουρα δεν θύμιζε με τίποτα τις πολύ καλές της εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων. Χωρίς πάθος και δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο, επηρεασμένη  εν μέρη από τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα, έδωσε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελέγξει το παιχνίδι δίνοντας του αρκετούς χώρους ώστε να κινείται..

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

 Δείτε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τους αγώνες της ΕΠΣ Πέλλας το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Νοεμβρίου 2013:                                 Ώρα έναρξης των αγώνων 15:00.