Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Στόχος μας ; To καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο!



Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που είπε μετά το καλωσόρισμα του, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές του ,ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Τσιμτσιρίδης! Λόγια που αποτυπώνουν και την διαφορετική αντίληψη και νοοτροπία που θα κινηθεί φέτος η ομάδα.
Όλοι ήταν εκεί την Παρασκευή 19-07-2013,στην πρώτη συγκέντρωση.  Διοίκηση προπονητές και ποδοσφαιριστές πιστοί στο ραντεβού τους λίγες μέρες πρώτου ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας.

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ημερομηνίες έναρξης πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας.


Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Πέλλας ενημερώνει τα Σωματεία - Μέλη του , ότι η έναρξη του Κυπέλλου της ποδοσφαιρικής περιόδου 2013/2014 θα πραγματοποιηθεί στις 31-8-2013 , και η έναρξη των πρωταθλημάτων στις 21-9-2013.

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.



Πραγματοποιείται την Παρασκευή 19-07-2013 και ώρα 9:30 μμ. στο ΄΄Σπίτι των Ποιητών΄΄ ,η πρώτη συγκέντρωση της διοίκησης και του προπονητή της ομάδας με τους ποδοσφαιριστές της.
 Η  συνάντηση αυτή πραγματοποιείται καθώς στις  24  του μηνός ξεκινά την προετοιμασίας της η ομάδα .Έτσι η διοίκηση θεωρεί φρόνιμο να έχει..

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε το Λαϊκό γλέντι της Δόξας!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Λαϊκό γλέντι της ομάδας. Πλήθος κόσμου  κατέκλυσε το Δημοτικό Στάδιο της ομάδας, διασκεδάζοντας και χορεύοντας με τους ήχους της ορχήστρας ''Ακριτικό Μεράκι''.
Όλοι ήταν εκεί! Μικροί και μεγάλοι ,γνωστοί και άγνωστοι φίλοι που με  την παρουσία τους έδειξαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη τους στην ομάδα!
Η διοίκηση θέλει να εκφράσει από την πλευρά της,..

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ξεκίνησαν οι πρώτες αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.





Παρελθόν αποτελούν πλέον για την  Δόξας και ελεύθεροι στην αναζήτηση νέας ομάδας για την επόμενη αγωνιστική σεζόν οι ποδοσφαιριστές:


Τετάρτη 10 Ιουλίου 2013

Γαϊτσης Μίλτος στην Δόξα.




Τον υψηλόσωμο και ανερχόμενο τερματοφύλακα ενσωμάτωσε στο υπάρχον δυναμικό της η Δόξα. Ο 17χρονος νεαρός τερματοφύλακας αποκτήθηκε από την ομάδα του ΠΑΟ Φιλώτειας ,όπου και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια δίνοντας..

Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Και o Δημήτρης Βοτάρης στην Δόξα Εξαπλατάνου!




Σε άλλη μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου ,αποκτώντας τον 27χρονο έμπειρο μέσο Δημήτρη Βοτάρη.
 Η ποδοσφαιρική του πορεία και εμπειρία αρκετά μεγάλη και αξιόλογη. Έχει περάσει και αγωνιστεί   σε ομάδες (Δ΄ Εθνικής )και Α1 κατηγορίας .Ορισμένες από αυτές είναι :

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Θεόφιλος Κοτζαμανώλης στην Δόξα Εξαπλατάνου.




Τον 23χρονο μέσο  Θεόφιλο Κοτζαμανώλη με καταγωγή από το Λυκόστομο,απέκτησε η  Δόξα Εξαπλατάνου. Έναν πολυσύνθετο και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, που με  την  παρουσία του θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα κυρίως τον χώρο της μεσαίας γραμμής.
Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία από ..