Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε η έκτακτη γενική συνέλευση της Δόξας.


Μετά από τις προσπάθειες της διοίκησης για  εξεύρεση λύσης, στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε μετά τις παραιτήσεις των δυο στελεχών της, δεν μπόρεσαν τελικά να ευδοκιμήσουν οι όποιες ενέργειες που έγιναν ιδιαίτερα στο θέμα αναλήψεις της προεδρίας στην ομάδα.
Έτσι στην προγραμματισμένη έκτακτη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 28-04-2013 και ενώπιον αρκετών φίλων και μελών της ομάδας, έγινε και η παραίτηση..

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Πρώτες θετικές ενδείξεις στην Δόξα.


Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη το προγραμματισμένο συμβούλιο της διοίκησης ,με κύριο και βασικότερο θέμα τον τρόπο εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα που προέκυψε μετά τις παραιτήσεις του προέδρου και του γενικού αρχηγού.
Η συζήτηση κινήθηκε πάντα με μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας κάτι που τονίστηκε και από το σύνολο των ανθρώπων της διοίκησης. Αφού δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις και διευκρινήσεις από όλους για τα αίτια αυτής της κατάστασης, αναλαμβάνοντας  ο καθένας από την πλευρά του τις ευθύνες που του αναλογούν, η συζήτηση συνεχίστηκε για τον τρόπο επίλυσης των προβλημάτων που προέκυψαν.
Τα πρώτα θετικά και σημαντικότερα σημάδια που έδωσε..

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Αναζητώντας λύσεις.

Στην αναζήτηση για την εξεύρεση λύσεων μετά την απρόβλεπτη και αιφνίδια δήλωση παραίτησης του προέδρου και του γενικού αρχηγού της Δόξας προσπαθεί να βρει η διοίκηση της ομάδας.
Σε χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του προέδρου και με την παρουσία σχεδόν σύσσωμης της διοίκησης, αφού πρώτα έθεσαν τους λόγους και τις αιτίες που τους οδήγησαν σε αυτήν τους την απόφαση, υπέβαλαν και επίσημα πλέoν την παραίτηση τους. Μια απόφαση που σίγουρα δεν έγινε

Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι της Δόξας.



 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το λαϊκό γλέντι που οργάνωσε  η ομάδα της Δόξας  Εξαπλατάνου στην αίθουσα του πρώην Δημαρχείου.
Πολλοί φίλοι και γνωστοί και όχι μόνο, παραβρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση της ομάδας.
Η βραδιά ξεκίνησε με φαγητό ,ποτό και συνεχίστηκε με μουσική αρκετό γλέντι και χορό, από το συγκρότημα ΄΄Ακριτικό Μεράκι ΄΄ ικανοποιώντας όλα τα μουσικά γούστα.
Παίρνοντας τον λόγο εκ μέρους όλης της διοίκησης..

Αποτελέσματα αγώνων Κυριακής.



Δείτε πως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής στην ΕΠΣ Πέλλας.




Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Εθνικός Αριδαίας -Δόξα Εξαπλατάνου 0 - 6 (Φιλικό).

Μετά το τέλος τον αγωνιστικών της υποχρεώσεων και την ανάπαυλα μερικών ημερών ,η ομάδα της Δόξας έδωσε  φιλικό  αγώνα  σήμερα Τρίτη 9-4-2013 στο γήπεδο της Δωροθέας με τον Εθνικό Αριδαίας.
Οι καλές καιρικές συνθήκες και ο εξαιρετικός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Δωροθέας, έδωσε την ευκαιρία στις δυο ομάδες να παίξουν ένα πολύ καλό παιχνίδι, ικανοποιώντας τους φίλους που βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Οι ποδοσφαιριστές της Δόξας μετά την μεγάλη..

Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου-Εδεσσαϊκός 2 – 2. Παιδικό

Έπεσε και η αυλαία του παιδικού πρωταθλήματος με τις ομάδες να έχουν δώσει τους τελευταίους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Έτσι και η ομάδα μας έδωσε και το τελευταίο της παιχνίδι μέσα στο γήπεδο της με αντίπαλο τον Εδεσσαϊκό.
Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με αρκετές φάσεις ,με τους ΄΄ πιτσιρικάδες΄΄ να δίνουν τα πάντα μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν ένα γκολ.
Η ομάδα μας περισσότερο κινητική και αποφασιστική στο πρώτο μέρος ,ήταν αυτή που ευτύχισε να ανοίξει και το σκορ στο πρώτο..

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Aποτελέσματα αγώνων Σαββάτου στην ΕΠΣ Πέλλας

 Μετά τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων Play out της Α1 Κατηγορίας, Όρμα και ΠΑΟΚ Γιαννιτσών παραμένουν στην μεγάλη κατηγορία, ενώ Ίδα και Ακαδημία Κρ. Βρύσης οδηγούνται στην Α Κατηγορία. 

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι αγώνες των play off στην A1 κατηγορία.

Έγινε η κλήρωση για τους  αγώνες των play off στην ΕΠΣ Πέλλας.
Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Τετάρτη  3 Απριλίου,με ώρα έναρξης 17:οο.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δόξα Εξαπλατάνου - ΠΑΟΚ Γιαννιτσών 3 - 0.

Ίσως είναι μικρές και λίγες οι λέξεις που θα μπορούσε κανείς να αποτυπώσει για να εκφράσει τα συναισθήματά του, απέναντι σε αυτά τα  παιδιά που καταθέτοντας την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο, κατάφεραν να φέρουν σε πέρας κάτι που λίγες αγωνιστικές νωρίτερα φάνταζε δύσκολο, αλλά όχι όπως μας απέδειξαν ακατόρθωτο.
Έτσι κόντρα  σε ένα πολύ καλό αντίπαλο κατάφεραν  να γευτούν στο τέλος την χαρά της νίκης ,αλλά και να κρατήσουν την Δόξα στα..