Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Παρουσίαση των υπολοίπων τοπικών ποδοσφαιριστών


Αρκετές είναι οι παρουσίες των ποδοσφαιριστών του χωριού που θα συμβάλουν  και αυτή σημαντικά και φέτος στην πορεία της ομάδας.
Ο Χρήστος  Γιαννούλτσης ο αρχηγός  και ένας από τους στυλοβάτες για αρκετά χρόνια της αμυντικής γραμμής της ομάδας.
Ο Λάμπης ΤσουλφαΪδης η παρουσία του θα βοηθήσει σημαντικά και επιθετικά την ομάδα.
Η δυναμική επιστροφή του Κώστα Βασίλογλου που μετά από την περσινή του απουσία (λόγο σχολικών υποχρεώσεων )θα συμβάλει και αυτός τα μέγιστα.
Επίσης σημαντικές παρουσίες είναι αυτή των: Παναγιώτη  Γεωργιάδη, Δημητρίου Δημήτρη και Μανογλή  Γιάννη.
Αφήσαμε στο τέλος τους <<μικρούς >>της ομάδας αλλά ταλαντούχους και πολλά υποσχόμενους  ποδοσφαιριστές, που την περασμένη αγωνιστική σεζόν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις είναι: ο Αντώνης  Λεμονάκης, Κυριάκος Τσουλφαϊδης, Δημητρίου Πέτρος, και η Κοροσιάδης  Τάσος, Παυλίδης Σόλων.
Καλή δύναμη σε όλους!! 

Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Τροποποίηση προκήρυξης πρωταθλημάτων ΕΠΣ Πέλλας

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Πέλλας γνωστοποιεί όλα τα Σωματεία ότι ύστερα από την άνοδο του Ν. Μυλοτόπου στην Δ΄Εθνική Κατηγορία επήλθε τροποποίηση της Προκήρυξης ανδρικών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας, ως εξής:

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Ο Γιάννης Μάτζιος και ο Κώστας Ανδριανόπουλος στην Δόξα Εξαπλατάνου.


Στην ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής προχώρησε η ομάδα της Δόξας με δυο σημαντικούς ποδοσφαιριστές, τον Εδεσσαίο επιθετικό Γιάννη  Μάτζιο  που ανανέωσε και πάλι την συνεργασία του με την ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Επίσης μετά από συντονισμένες  προσπάθειες των ανθρώπων της Διοίκησης’’κλείδωσε’’ τελικά (καθώς ήταν στόχος αρκετών ομάδων της Α1 κατηγορίας)η μεταγραφή του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή  Κώστα Ανδριανόπουλου από την ομάδα του Άγρα Εδέσσης.
Ο 21 χρόνων ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από της ακαδημίες της Θεσσαλονίκης όπως αυτή της Αναγέννησης  Ρυσίου , αγωνίστηκε στην ομάδα των Ταγαράδων, μέχρι που μετακόμισε λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων στην  Έδεσσα και αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στον  Άγρα σημειώνοντας 27 τέρματα.
Η Διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή δύναμη και πορεία στην ομάδα.

Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ανανέωσε την συνεργασία του και ο Γιάννης Βασιλόπουλος.



Την συνέχιση της συνεργασία του με την Δόξα Εξαπλατάνου αποφάσισε ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Βασιλόπουλος, ο οποίος και θα ενσωματωθεί στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας για το ξεκίνημα της  προετοιμασία του.

Ξεκίνημα και η ‘’πρώτη’’ της Δόξας Εξαπλατάνου.


Με πολλή διάθεση και αρκετές υποσχέσεις  ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασία της η ομάδα της Δόξας  Εξαπλατάνου
  Με την παρουσία ανθρώπων της διοίκησης και φίλων της ομάδας και με την καθοδήγηση του προπονητή της Δημήτρη Παπανδρέου και του βοηθού του Γιάννη  Πετρόπουλου,  παλιοί και νέοι ποδοσφαιριστές ένωσαν της δυνάμεις τους

Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση της Δόξας Εξαπλατάνου.


Σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε η πρώτη επαφή της διοίκηση με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Αρχικά καλωσόρισε και παρουσίασε τον νέο προπονητή της και στην συνεχεία τους νέους ποδοσφαιριστές της.
Τέθηκαν και συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με την φετινή πορεία της ομάδας μα πάνω από όλα τονίστηκαν οι στόχοι της νέας αγωνιστικής σεζόν που παραμένουν να είναι υψηλοί.
Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο προπονητής Δημήτρης Παπανδρέου οποίος αφού πρώτα  τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλή δύναμη και τόνισε με την σειρά του της απαιτήσεις που έχει από τους ποδοσφαιριστές ώστε να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και έθεσε το πρόγραμμα της προετοιμασίας που ξεκινά σήμερα.
Καλή δύναμη και πορεία σε όλους!!



Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Ξεκινά η προετοιμασίας της Δόξας Εξαπλατάνου


Την Κυριακή 22 Ιουλίου στης 20:00 στην αίθουσα των  ποιητών  θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.
Θα παρουσιαστούν από την Διοίκηση ο προπονητής και οι νέοι ποδοσφαιριστές της και στην συνέχεια θα συζητηθούν διάφορα θέματα σχετικά με την φετινή πορεία της.
Επίσης αποφασίστηκε από το Δ.Σ. και τον προπονητή Δημήτρη Παπανδρέου  ότι την Δευτέρα  23 Ιουλίου ξεκινά η προετοιμασία της ομάδας. 

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

O Παντελίδης Γιώργος και ο Τσεντεμίδης Βασίλης οι δυο πορτιέρο της Δόξας Εξαπλατάνου.



  1. Ο έμπειρος και καταξιωμένος τερματοφύλακας Γιώργος Παντελίδης θα είναι ένας από αυτούς που θα είναι κάτω από  την εστία της ομάδας της Δόξας.
Επίσης  άλλος ένας αξιόλογος τερματοφύλακας που θα προσφέρει και αυτός πολλά στην ομάδα είναι ο Τσεντεμίδης Βασίλης που αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αριδαίας.
Η Διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται καλή δύναμη.
Παρελθόν αποτελούν για την ομάδα οι δυο πρώην τερματοφύλακες ο Ανέστης Ξυλουργίδης και ο Πάρης Αζναουρίδης.
Η Διοίκηση τους ευχάριστη θερμά για την μεγάλη τους προσφορά στην ομάδα και τους εύχεται καλή συνέχεια στην πορεία τους.

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Έγινε με μεγάλη επιτυχία το λαϊκό γλέντι της Δόξας Εξαπλατάνου.


 Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το λαϊκό γλέντι  που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Εξαπλατάνου.
Πλήθος κόσμου  τίμησε με την παρουσία του για άλλη μια φορά την πολύ όμορφη εκδήλωση διασκεδάζοντας και χορεύοντας στους πολύ καλούς ρυθμούς του λαϊκού σχήματος.
Η διοίκηση της ομάδας ευχαριστεί  θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, δίνοντας τους την υπόσχεση για ακόμη μεγαλύτερες προσπάθειες.


Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Ο Βασίλης Κυριακίδης και ο Θοδωρής Μανίσης στην Δόξα Εξαπλατάνου.



Δυο σπουδαίους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό της  η ομάδα της  Δόξας Εξαπλατάνου .
 Ο μεσοεπιθετικός  Βασίλης Κυριακίδης που αποκτήθηκε από την ομάδα του Εδεσσαϊκού, είναι ένας πολυτάλαντος και εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που η διοίκηση ευελπιστεί ότι θα προσφέρει σημαντικά στην  φετινή πορεία της ομάδος.
  Επίσης αποκτήθηκε από τον  Αλμωπό Αριδαίας ο  Θοδωρής Μανίσης, ένας μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής που και αυτός θα βοηθήσει σημαντικά με το εξαιρετικό του ταλέντο και τις σημαντικές του  ικανότητες .
Η διοίκηση και ο προπονητής της ομάδας  τους καλωσορίζει και τους εύχονται καλή δύναμη και υπομονή στην νέα τους πορεία!!

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Προκήρυξη κυπέλλου και αίτηση συμμετοχής της Ε.Π.Σ.Πέλλας.



Η ΕΠΣ Πέλλας ανακοινώνει την προκήρυξη ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ περιόδου 2012/13 που αφορά τους αγώνες της 1ης φάσης της διοργάνωσή της.

Επίσης σας γνωρίζουμε ότι η κλήρωση των αγώνων κυπέλλου θα γίνει την Τετάρτη 8-8-2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία της Ένωσης, παρακαλούμε να στείλετε αντιπρόσωπο.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Δευτέρα 6-8-2012.

Ημερομηνία έναρξης των αγώνων ορίσθηκε η 18-8-2012.

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Ανανέωση συνεργασιών με ποδοσφαιριστές.



Με πρωταρχικό στόχο την ανανέωση των συνεργασιών με τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές ξεκίνησε η ομάδα της Δόξας  Εξαπλατάνου.
Έτσι μετά από τις επαφές που έγιναν με την Διοίκηση της ομάδας ,ο σκληροτράχηλος και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής  Δημήτρης Σασαρίδης ανανέωσε την συνεργασία του για τέταρτη συνεχόμενη χρόνια με την ομάδα.
Επίσης άλλοι δυο βασικοί και  εξαιρετικoί ποδοσφαιριστές που και αυτή θα συνεχίσουν να προσφέρουν και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στην Δόξα ,είναι ο Γιόντης Χάρης και ο Ευριπίδης Παρτσανάκης.
Εντός των επόμενων ημερών θα σας ανακοινώσουμε και τα υπόλοιπα ονόματα που επέλεξε η  Διοίκηση και ο προπονητής για να συνεχίσουν ,όπως επίσης και τα νέα αποκτήματα της.